Horoscop
Înapoi la

3 combinații zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți

3 combinații zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți

Redactor Divahair.ro

Toate femeile au avut, la un moment dat, o experiență nefericită într-o relație. Deși ne-am îndrăgostit de cineva până peste cap și eram sigure că ne vom petrece restul vieții alături de acea persoană (pentru că, aparent, era perfectă), am fost trezite brusc la realitate. Fie că a fost vorba de un eveniment sau de o situație care ne-a deschis ochii sau pur și simplu ne-am dat seama că nu suntem compatibile cu persoana respectivă, această relație era compromisă încă de la început.

Acest lucru este valabil și pentru combinațiile zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți. Deși pot avea o relație pentru un timp îndelungat, la un moment dat vor începe să ia în serios semnalele de alarmă. Ești curioasă care sunt aceste combinații zodiacale sortite eșecului încă de la început? Află mai jos!

cuplu casatorit la malul marii

Combinații de zodii care nu rezistă într-o relație

Berbec și Scorpion

Aceste două zodii pasionale iubesc viața și mereu își doresc să fie mai presus de toată lumea. Deși poate fi un lucru extraordinar să aibă aceleași pasiuni, inevitabil va veni o zi în care pasiunile lor vor contrasta. Niciuna dintre aceste zodii nu va dori să dea înapoi, ci vor lupta pentru lucrurile în care cred. Aceste lupte vor duce în cele din urmă la destrămarea legăturii. În urmă vor rămâne doar două inimi zdrobite și o relație imposibil de reparat. Din acest motiv, acești nativi sunt sfătuiți să pună capăt relației încă de la început, deoarece această legătură nu va rezista prea mult timp.

Rac și Vărsător

Deși contrastele se atrag, există anumite perechi care pur și simplu sunt prea diferite pentru a rămâne împreună. Acesta este cazul Racului și Vărsătorului. În timp ce Racul este sensibil și plin de compasiune și își trăiește viața cu inima deschisă, Vărsătorul este ceva mai rece și mai impersonal. Cei doi nativi pur și simplu nu se pot înțelege unul pe celălalt și nu vor reuși să își susțină partenerul atunci când acesta va avea cea mai mare nevoie. În cele din urmă, resentimentele îi vor costa relația de cuplu.

femeie care se uita pe fereastra

Capricorn și Gemeni

Logic, concentrat și motivat să își îndeplinescă toate dorințele, Capricornul este permanent într-o călătorie spre succes și trebuie să găsească pe cineva care să fie la fel ca el pentru a se simți împlinit și înțeles. Din nefericire, acest lucru nu este posibil alături de un nativ din zodia Gemeni. Acesta din urmă refuză să își piardă timpul și este concentrat asupra regulilor și planurilor de viitor. Gemenii sunt plini de energie, sociabili și trăiesc momentul. Aceștia sunt mereu sufletul oricărei petreceri și consideră că viața trebuie să fie plină de distracție. Nu va dura prea mult timp până când cele două zodii vor decide să o ia pe drumuri diferite.

Ține cont de aceste informații și evită relațiile cu nativii alături de care relațiile nu durează până la adânci bătrâneți!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (52)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.