Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

5 zodii care se îndrăgostesc doar de persoane nepotrivite

Marţi, 19.02.2019

Există femei care rămân cu un singur bărbat pentru toată viața, dar și femei care trec prin multe despărțiri și momente critice alături de bărbați cu diferite personalități.

Cinci native ale zodiacului nu au parte de succes pe plan sentimental, deoarece se îndrăgostesc doar de persoane nepotrivite. Faptul că femeile nu cunosc foarte bine ce-și doresc de la partenerul de viață le face să experimenteze constant relații toxice, destinate eșecului.

Iată care sunt cele 5 zodii care se îndrăgostesc doar de persoane total nepotrivite pentru ele:

Gemeni

Femeile Gemeni se îndrăgostesc doar de bărbați nepotriviți, deoarece țin foarte mult la imaginea lor exterioară și pun preț pe aspectul fizic al partenerului. Aceste femei sunt firi raționale și gânditoare, dar se aprind imediat la vederea un bărbat arătos, îndrăgostindu-se pe loc de aspectul acestuia. Din acest motiv, aceste native ajung în relații nefericite, în care primează incompatibilitatea dintre parteneri.

Femeie care ridică mâinile și se ceartă cu un bărbat

Fecioară

Fecioarele consideră că au capacitatea de a lua decizii bune atunci când vine vorba despre planul sentimental, dar sunt prea perfecționiste pentru ca legăturile amoroase ale acestora să fie stabile și longevive. Motivul principal pentru care nativele au parte doar de relații nefericite constă în faptul că acestea nu pot accepta un om cu calități și defecte, încercând constant să-l schimbe precum vor ele.

Balanță

Balanțele sunt firi indecise și nerăbdătoare, iar aceste lucruri le îndeamnă să intre în relații toxice, în loc să aibă răbdare și să-l aștepte pe bărbatul mult visat. De cele mai multe ori, Balanțele se îndrăgostesc de bărbați care, aparent, sunt perfecți, dar care sunt total nepotriviți la o a doua privire. În plus, în momentul în care trec printr-o despărțire, acestea se aruncă în brațele primului bărbat care le oferă puțină atenție, fără a mai fi raționale.

Femeie și bărbat care stau spate în spate

Săgetător

Nativele Săgetător iubesc libertatea și independența, dar, din frica de angajament, nu sunt capabile să formeze cupluri stabile, de lungă durată. Din aceste motive, femeile Săgetător caută doar bărbați neserioși, cu care sunt convinse că nu vor putea ajunge la etapa următoare din relație.

Vărsător

Femeile Vărsător își doresc cu ardoare relații longevive și fericite, însă de fiecare dată se îndrăgostesc de bărbați exotici, diferiți. Fie că este vorba despre altă naționalitate, religie, cultură sau mentalitate, nativele au o slăbiciune pentru persoanele misterioase, de la care consideră că au ce învăța. Cu toate acestea, relațiile acestor femei sunt de scurtă durată, deoarece își pierd interesul după ce curiozitatea dispare.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!