Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Scorpion

Marţi, 19.12.2017
de Sorina Corneanu

Un Scorpion îndrăgostit este atât îndrăzneț, cât și misterios. Când se îndrăgostesc, cei mai mulți dintre Scorpioni se implică profund și așteaptă să primească cel puțin atât cât oferă. Dacă ești într-o relație cu un Scorpion sau ești îndrăgostită de unul, atunci fii pregătită pentru o dragoste intensă și o conversație spirituală. Scorpionii sunt persoane profunde, nu tolerează superficialitatea și nici nu se mulțumesc cu puțin.

Iată ce se întâmplă atunci când se îndrăgostește un Scorpion!

În primul rând, dacă ai reușit să faci un Scorpion să se îndrăgostească de tine, poți fi sigură că nu te vei alege cu o aventură de o noapte. Scorpionii se implică și preferă relațiile serioase. Sunt destul de tradiționaliști, țin la căsătorie și la angajamente și fug de aventură. Foarte loiali în iubire, Scorpionii nu numai că îți sunt alături și nu au ochi pentru alte persoane, dar sunt excelenți ascultători, iar secretele tale sunt bine păstrate!

cuplu tanari

Scorpionul, semn al fidelității

Când se îndrăgostește un Scorpion, lumea întreagă se schimbă. Ca un păianjen, un Scorpion va începe încet să țeasă o plasă în jurul partenerului. Dacă vede că jocul este un pic mai dificil decât credea el, poate chiar începe să devină manipulator, pentru a se asigura că partenerul îi aparține.

Toate acestea durează la început. După ce a căzut pradă sentimentelor, Scorpionul e mult mai deschis, mai vulnerabil și mai dispus să experimenteze lucruri pe care altfel nu le-ar accepta. Dar e foarte important să știi și că Scorpionul nu va accepta o parteneră slabă, deci fii pregătită să întreții relația cu forță interioară, conversații inteligente și loialitate. Activitățile superficiale, shoppingul și programările la salon nu vor fi pe lista lui niciodată. Așadar, nu-ți face așteptări deșarte și nu îi face programul: nu trebuie să faceți chiar totul împreună!

Un Scorpion îndrăgostit așteaptă din partea ta fidelitate și onestitate. Nu te aștepta ca relația să dureze, dacă nu ești sinceră cu el, dacă îi ascunzi lucruri sau dacă astepți ca el să ofere totul. Nu va funcționa! Nici nu îți propune să utilizezi o parte din bugetul lui pentru a-ți cumpăra haine la modă; nu va accepta asta. Scopionul, oricât de îndrăgostit ar fi, va prefera să fii independentă și să îți faci cadouri și singură!

Dacă ai călcat strâmb în relație cu un Scorpion, pe lângă faptul că n-ar trebui să îi ascunzi asta, ar fi bine să știi că e posibil că acesta să nu îți ofere o a doua șansă. Fidelitatea care îl caracterizează pe Scorpionul îndrăgostit îl va determina cu ușurință să meargă mai departe... singur!

cuplu fericit

Scorpionul, un tradiționalist

Chiar dacă e o persoană sociabilă, Scorpionul pune foarte mare preț pe intimitate. Momentele petrecute împreună ar trebui să fie mai multe decât cele petrecute în oraș, cu prietenii, iar relația intimă, oricât de vie ai încerca să o păstrezi, ar trebui menținută în limitele decenței. Nu este un fan al experimentelor îndrăznețe. Dacă ceea ce îți dorești este siguranță, orice ar însemna asta, cu un Scorpion o poți avea. Însă fii pregătită să te alegi cu o persoană care te-ar putea face să te simți adesea neplăcut și să te critice. Nu va renunța la tine, nu te va înșela, însă nici nu se va abține să îți spună lucrurile care îl deranjează la tine, oricât de neplăcute ar fi acestea.

Scorpionul este unul dintre semnele cele mai profunde și misterioase ale zodiacului. Natura intunecată și poetică a acestui semn contribuie în mare măsură la interacțiunile sale romantice. Când este înconjurat cu iubire și armonie, Scorpionul poate fi un iubit perfect. Cu toate acestea, atunci când este provocat și angrenat în situații conflictuale, Scorpionul poate izbucni și trece într-o melodramă neplăcută. Drama queen nu înseamnă nimic pe lângă melodrama pe care o vei descoperi la un Scorpion nemulțumit. 

Comportament romantic extrem

Grecii vechi au numit dragostea „nebunia zeilor”, Shakespeare a tradus-o prin orbire, de unde și „dragostea e oarbă”, iar psihologii moderni definesc dragostea ca fiind „o dorință puternică de unire emoțională”. Toate acestea au fost traduse scurt, de către astrologi, prin... Scorpion: cea mai romantică zodie.

Un Scorpion conține tot ce e mai romantic posibil într-o ființă umană. Așadar, motive de bucurie sunt, însă trebuie să fii sigură că ești pe aceeași lungime de undă cu el. Nu te arunca într-o relație cu un Scorpion îndrăgostit doar pentru a primi. Sacul nu este fără fund, iar tu vei rămâne dezamăgită!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (31)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!