Horoscop
Înapoi la

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Nu este deloc ușor să afli că ai fost înșelată de bărbatul căruia i-ai dăruit inima. Toată lumea ți se zdruncină și intri într-o stare de depresie. De asemenea, începi să te îndoiești de orice și nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în propria persoană.

De aceea, este bine să observi semnele de infidelitate încă de la început. Niciun bărbat nu poate să ascundă o aventură de persoana cu care locuiește și care îl cunoaște cel mai bine. Comportamentul și atitudinea acestuia îți pot spune foarte multe lucruri, asta doar dacă ești suficient de matură pentru a nu lăsa dragostea să îți întunece rațiunea. Acest lucru se aplică și în cazul zodiilor. Fiecare semn astrologic are punctele sale slabe, care îl dau de gol în astfel de situații.

barbat care insala

Iată cum se poartă un bărbat înfidel, în funcție de zodie!

Berbec

Pentru un bărbat din zodia Berbec, sexul este extrem de important într-o relație, lucru pe care, probabil, îl știai deja. Dacă vezi că acesta și-a pierdut brusc apetitul, ar trebui să începi să îți pui anumite întrebări, deoarece acest comportament poate fi un indicator clar al faptului că altcineva îi îndeplinește fanteziile.

Taur

Taurii sunt fideli persoanelor pe care le iubesc, iar într-o relație nu înșală niciodată. Totuși dacă o va face, va încerca să îți ofere tot felul de explicații elaborate despre ce a făcut toată ziua, de ce a venit acasă târziu sau de ce miroase a parfum de damă. Dacă vezi că îți oferă mai multe explicații decât e nevoie, este momentul să aveți o discuție serioasă.

Gemeni

Un bărbat din zodia Gemeni care înșală va deveni mult mai suspicios și grijuliu cu telefonul său. Vei observa că va începe să îl țină cu el oriunde se duce, chiar și la baie. De asemenea, acesta va avea grijă să șteargă istoricul apelurilor și mesajele. Dacă mai vezi că și-a schimbat și parola de la telefon fără vreun motiv întemeiat, atunci situația este clară.

Rac

Bărbații din zodia Rac sunt extrem de drăgăstoși și sensibili atunci când sunt fideli. Infidelitatea, pe de altă parte, îi transformă complet, și devin destul de distrași. Vei observa că, în acest moment, are un zâmbet larg pe față, ca în secunda următoare să fie serios și distant. Dacă nu îți mai împărtășește gândurile și sentimentele sale, atunci sigur are o aventură.

cuplu certat

Leu

Atunci când un Leu înșală, acesta va mirosi a parfum de la o poștă. Nu, nu va mirosi a parfum de damă. Este prea deștept pentru a se da de gol în acest mod. Leul va încerca să acopere parfumurile străine cu un exces de apă de colonie. Dacă vezi că sticluța sa de parfum s-a consumat extrem de repede, atunci ar trebui să tragi semnalul de alarmă.

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt, în mod normal, monogami. Totuși, atunci când relația trece prin niște momente dificile, aceștia preferă să se consoleze în brațele altei femei. Pentru a prinde o Fecioară că te înșală, fii atentă la modul în care reacționeză atunci când faci ceva drăguț pentru el. Dacă observi că se simte stânjenit sau chiar vinovat atunci când îi faci un cadou, fii sigură că are un motiv întemeiat pentru a reacționa așa.

Balanță

Balanțele sunt extrem de sociabile și le place să aibă familia și prietenii aproape. Dacă observi că începe să iasă cu un grup de prieteni despre care tu nu știi nimic, fii sigură că este infidel, mai ales dacă pe tine nu te mai include în planurile sale. Dacă te înșală, nu va dori să afle despre aventura lui și alte persoane care vă cunosc pe amândoi.

Scorpion

Deși pentru Scorpioni viața sexuală este extrem de importantă, într-o relație, aceștia rămân fideli persoanei iubite. Totuși, nu toți bărbații din zodia Scorpion sunt chei de biserică, iar unii mai calcă și strâmb din când în când. Dacă observi că bărbatul tău își face alt cont de e-mail sau un alt profil de Facebook fără să îți spună, fii sigură că ascunde o aventură. Acesta va face orice pentru a ține legătura cu amanta, așa că va găsi un mijloc de comunicare despre care tu să nu ai habar.

femeie care se uita in telefonul iubitului

Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de filosofi într-o relație și le place să discute despre orice cu persoana dragă. Dacă observi că începe să vorbească din ce în ce mai des despre despărțire și infidelitate, atunci cu siguranță te înșală. Dacă spune lucruri precum ,,Ce ai face dacă ne-am despărți?” sau ,,Indiferent ce se va întâmpla, mereu te voi considera prietena mea”, el încearcă, de fapt, să vadă cum ai reacționa dacă te-ar părăsi.

Capricorn

Un bărbat Capricorn te va surprinde întotdeauna cu gesturi de afecțiuni și cu cadouri la orice ocazie specială. Totuși, dacă observi că îți oferă din ce în ce mai multe cadouri fără un motiv anume, ar trebui să te întrebi ce se întâmplă. Darurile spontane din partea unui Capricorn pot fi un indiciu al unor sentimente de vinovăție.

Vărsător

Dacă observi că iubitul tău Vărsător devine din ce în ce mai răutăcios și începe să critice o femeie, acest lucru poate fi un indiciu că vrea să îți distragă atenția, pentru a nu bănui că te înșală cu ea. Oricum, Vărsătorii sunt sinceri, așa că îți va spune, mai devreme sau mai târziu, că are o aventură.

Pești

Bărbații Pești nu prea țin cont de aspectul lor atunci când sunt într-o relație. Atunci când acesta începe să își cumpere haine noi și să meargă din ce în ce mai des la salon, fii sigură că nu o face pentru tine. Îndeosebi atunci când nu îți mai cere sfatul prețios în materie de look, înseamnă că altcineva se ocupă de aspectul lui.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.