Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscopul general pentru luna februarie 2022: adio retrograde, bun venit energie cosmică molipsitoare, magie și dragoste reverberantă!

Redactor Andreea Baluteanu
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Provocări, dar și oportunități și, mai important decât orice, o lună în care nu avem, pentru cea mai mare parte, nicio planetă în retrograd. Descoperă peisajul aproape ideal în rândurile de mai jos al lunii februarie 2022, perioada în care Mercur renunță la retrograd, iar Marte și Venus debordează de compatibilitate.

Află tot ce trebuie să știi despre horoscopul lunii februarie 2022 din rândurile de mai jos!

Află și ce îți vestește horoscopul dragostei pentru luna februarie!

Horoscopul lunii februarie 2022: adio, retrograde!

Două dintre cuvintele cele mai potente care caracterizează horoscopul lunii februarie sunt dragoste și energie. Mercur își reia mișcarea directă pe 3 februarie, o veste care merită sărbătorită cu tot fastul, permițându-ne să vedem în sfârșit lumina de la capătul tunelului.

 femeie pe un fundal mov magic cu al treilea ochi evidentiatț

Dar februarie debutează în forță, cu Luna Nouă în Vărsător, ce aduce dorință de schimbare și energie jucăușă, marcând de asemenea începutul Anului Tigrului de Apă în astrologia chineză.

Portița de Rai a lunii se va substitui perioadei 4-17 februarie, atunci când cosmosul pur și simplu reverberează de oportunități, în principal datorită lui Marte, care conturează combinații astrologice prielnice cu celelalte astre. Vom profita mai ales de alinierea dintre Venus și Marte ce face loc iubirii în viața noastră.

Luna Plină din 16 februarie, în Leu, intensifică romantismul și creativitatea, iar mutarea Soarelui în Pești, de pe 18, e așteptată cu sufletul la gură de toată suflarea astrologică: predicțiile spun că sezonul Peștilor va fi cel mai magic și mai încântător din tot anul!

Horoscopul lunii februarie 2022: cea mai așteptată perioadă a anului

BERBEC. Continui cu acea dispoziție de pustnic care e concentrat pe propriile descoperiri, dar poziția lui Marte, planeta ta dominantă, aduce energie cât cuprinde în toate sectoarele importante pentru tine.

Dragoste. Dacă ești single, aceasta este luna în care să îți găsești un partener. Alinierea dintre Venus și Marte pune pe jar viața ta amoroasă.

Sănătate. Stai bine cu sănătatea, mai ales că aplecarea spre analizarea vieții intime te scutește de mari provocări. Nu uita însă din când în când să mai faci și mișcare.

Bani. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, aceasta este luna ta! Luna Plină în Leu constituie un moment extrem de favorabil pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor tale.

fata frumoasa aflata intre planete

TAUR. Ce Venus, planeta ta dominantă, revenindu-și după un retrograd greu, nu e de mirare că luna februarie va părea ușoară ca o briză. Lucrurile revin la normal, dar nu ar strica să îți stabilești câteva visuri și obiective noi.

Dragoste. Luna Plină în Leu este momentul să îți lași inima să dicteze. Apelează la gesturi romantice dacă ești într-o relație sau lasă-te cucerită dacă te afli încă în poziția de single.

Sănătate. Cu atâtea descoperiri și apetit pentru schimbare, ai grijă la modul în care te afectează stresul. Tehnicile de meditație sunt mai necesare ca niciodată.

Bani. În ianuarie ai avut de învățat multe lecții pe care acum e cazul să le pui în practică. Nu te mai sfii și stabilește un obiectiv profesional cât mai înalt: dacă nu tu, atunci cine?

GEMENI. Putere intelectuală și ambiție cât cuprinde: e clar că mutarea planetei tale dominante, Mercur, în poziție directă, îți priește din plin. Dar cine mai are grijă și de tine?

Dragoste. Ne pare rău dacă ești în căutarea unui partener, dar altele sunt preocupările horoscopului lunii februarie 2022. Accentul e pus mai degrabă pe carieră.

Sănătate. Latura ta emoțională e mai importantă acum decât sănătatea fizică. Să scrii într-un jurnal și să te rogi sunt modalități înțelepte de a descătușa energii periculoase dacă ar fi rămas latente.

Bani. Cu Mercur în Capricorn și apoi în Vărsător, viața profesională capătă întâietate. Ambițiile cresc, iar capacitatea de comunicare e mai bună ca niciodată. Vei avea succes în social media.

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Gemeni

RAC. Să înveți ceva nou, să te descoperi, să îți îmbunătățești abilitățile: iată care sunt principalele tale arii de dezvoltare în luna februarie. Îți stau alături ca să te susțină Luna Plină în Leu și Soarele în „fratele” tău Pești.

Dragoste. Să apariții cuiva, în sensul că i te dedici complet, e uneori menirea vieții tale. Dar nu și acum! Acceptă că o anumită despărțire nu e numai inevitabilă, dar și sănătoasă.

Sănătate. Ai mare grijă la infecții ale tractului respirator și la răceli în aceste zile! Oricum, numai ele îți pot bloca ascensiunea.

Bani. Ai șansa la o mărire salarială semnificativă sau chiar la o promovare în zilele de dinainte și de după Luna Plină. De asemenea, sunt favorizate activitățile de învățare și te vei descurca de minune dacă ești profesor.

LEU. Ai impresia că ești iubită numai atunci când ești în centrul atenției sau când le ești de folos celor din jur? Ești pe punctul de a afla că nu e deloc așa.

fata cu par albastru care are o stea in mana

Dragoste. Dacă sezonul Vărsătorului te-a învățat să ai grijă de relațiile tale, cel al Peștilor îți arată că nu trebuie să ridici un deget ca să fii adorată. Este timpul să înțelegi de ce Soarele e planeta ta dominantă.

Sănătate. Ai mare nevoie de odihnă dacă vrei să îți fie bine în luna februarie 2022. Mai ales după data de 18 februarie dă importanță relaxării.

Bani. Ți-ai stabilit obiectivele? Ai luptat pentru ele? Atunci Luna Plină în semnul tău îți dă ocazia ideală să strălucești sub lumina reflectoarelor!

FECIOARĂ. Ca cel mai responsabil semn de pământ, cu siguranță ai deja setate și planificate obiectivele pentru tot anul. Din fericire, energia jucăușă și candidă a lui februarie 2022 te ajută să îți scoți copilul interior la înaintare.

Dragoste. Luna Plină e momentul oportun ca să cauți dragostea. Dă o șansă aplicațiilor de dating sau transmite amicilor că ești în căutarea cuiva în preajma acestei date. Iar dacă ești deja „luată”, e musai să faci loc pentru câteva nopți nebune cu iubitul.

Sănătate. Mișcarea fizică e mai necesară ca niciodată acum. Dar uită de rezoluții și obligații și dă curs numai activităților care îți fac plăcere.

Bani. Tolba ta e plină de sarcini, deci nu o mai îngreuna acum. Perioada aceasta trebuie dedicată ușurării vieții profesionale; nu accepta responsabilități noi decât dacă te umplu de entuziasm.

BALANȚĂ. Toate problemele familiale pe care Venus în retrograd le-a stârnit în viața ta intimă iau în cele din urmă sfârșit. Atmosfera e mai calmă și mai pașnică decât oricând și te poți bucura și tu de un nou început, mai mult decât prielnic.

Dragoste. Problemele de cuplu au dispărut de parcă nici nu ar fi existat, dar acum îți e recomandat mai degrabă să te concentrezi pe tine.

Sănătate. Viața ta emoțională e mai bogată ca oricând. Amintirile îți perturbă însă calmul; ca să îți îmbunătățești sănătatea psihică, transformă-te într-un observator care analizează trecutul fără a se lăsa acaparat de durere.

Bani. Creativitatea și originalitatea sunt intensificate în timpul Lunii Pline în Leu. Profită de aceste caracteristici mai ales în timpul sesiunilor de brainstorming care vor fi mai rodnice ca oricând.

SCORPION. Urmează o perioadă de transformare profundă, ce se va întinde pe parcursul următoarelor 18 luni. Nodul lunar de sud al destinului se află în semnul tău, așa că până în vara 2023 vei deveni cu totul altă persoană.

fata care se uita la luna

Dragoste. Nu viața sentimentală se află în centrul interesului tău acum, ci procesul de devenire. Dar poți atrage un alt fel de suflet pereche care să ți se alăture în călătoria ta.

Sănătate. E timpul să renunți la obiceiurile toxice și la ceea ce nu îți face bine. Da, mâncatul compulsiv și sedentarismul trebuie neapărat să se regăsească pe această listă.

Bani. În activitatea profesională ești invitată să gândești altfel decât de obicei. Cum ți-ai putea desfășura aceleași activități de rutină astfel încât să le transformi în sarcini interesante? Atunci va veni și prosperitatea.

SĂGETĂTOR. Luna februarie 2022 e atât de prielnică pentru tine în multiple modalități. Urmează o perioadă de transformare profundă, ce va avea loc pe parcursul următoarelor patru luni.

Dragoste. Viața de familie se bucură de binecuvântare după binecuvântare. Șansele de a te logodi, de a te căsători sau de a-ți mări familia sunt imense acum.

Sănătate. Stai minunat cu sănătatea, chiar excelent. Singurul risc pot fi indigestiile minore provocate de cinele acelea suculente servite în familie.

Bani. Dacă lucrezi în comunicare, așteaptă-te numai la lauri auriți. Te poți asocia cu un brand important a cărui imagine de succes devii. Analizează-ți cheltuielile și obiceiurile financiare fiindcă poți face schimbări esențiale.

CAPRICORN. Wow, ce lună magică! Marte e în semnul tău, așadar vei fi mai energică și mai activă și vei face orice ca să îți împlinești ambițiile profesionale. Zilele de 8, 16 și 17 vor fi minunate.

Dragoste. Este timpul să stabilești câteva limite sănătoase în relațiile tale. Luna februarie nu este pentru a dărui, ci pentru a-ți impune nevoile în cele mai apropiate legături, mai ales amoroase.

Sănătate. Activitățile solitare sunt cele mai de succes acum. Fă jogging singură ascultând un podcast sau citește în loc să te bucuri de seri de filme cu prietenii, pentru sănătate fizică și mentală desăvârșită.

Bani. Odată cu începerea sezonului Peștilor, ai curaj pentru a da curs unui proiect plănuit de mult. Fie că îți faci blog sau scrii o carte, acum e momentul pentru a fi creativă.

VĂRSĂTOR. Iată prilejul ideal să își faci planuri pentru tot anul. Nu îți limita ambițiile și notează undeva toate rezoluțiile tale, cu cât mai mult optimism cu putință, chiar și în situațiile ce par disperate.

Dragoste. Energia intensă din preajma Lunii Pline te poate înstrăina de iubit, dar te poate apropia de un amic nou. Cu acest om simți că te potrivești perfect.

Sănătate. Fii atentă la excesele de iritabilitate și la tendințele depresive care îți pot tulbura pacea spiritului acum.

Bani. Momentul de cotitură pe plan profesional este data de 14 februarie, atunci când Mercur intră în semnul tău după un turbulent retrograd. Capeți acum abilitățile intelectuale pentru a te ocupa de proiectele dificile.

PEȘTI. E fără urmă de îndoială sezonul tău și luna ta! În prima parte a lunii concentrează-te pe a înțelege ce vrea cu adevărat inima ta, fiindcă viața emoțională și puterea subconștientului sunt mai elevate ca niciodată.

Dragoste. Ce păcat că societatea pune atât de mult accent pe legăturile sentimentale. Tu vei simți acum acea apartenență magică mai ales atunci când e vorba despre prietenii.

Sănătate. Te simți bine cu tine și cu corpul tău. E o lună cu descoperiri magice, în care înveți să te îndrăgostești de tine.

Bani. După intrarea Soarelui în semnul tău, cele mai strălucite ambiții profesionale pot deveni realitate. Da, nu îți limita visurile fiindcă cu o asemenea conjunctură poți atinge stelele.

Horoscopul lunii februarie e încărcat de energie și de perspective uluitoare pentru zodii!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta