Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Luna Nouă în Vărsător schimbă destinul zodiilor și le face să iubească mai mult

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna Nouă este un moment al renașterii, ni se dă șansa de a o lua de capăt, într-un mod mai înțelept și mai adaptat.  Luna Nouă marchează angajamente de durată și ne dăruiește energia pozitivă pentru a ne reinventa și pentru a învăța să iubim și să dăruim celor din jur emoții vindecătoare.

Pe 25 ianuarie, Luna Nouă se va afla în Vărsător, un semn  cu un incredibil potențial de transformare interioară. Deși nu este un semn de apă, Vărsătorul se leagă de curgere și de schimbare, de abandonul în fața voinței divine și de capacitatea de a trata lucrurile din jur cu blândețe, fără asperități, asemeni apei care ocolește orice obstacol. 

femeie cu luna

Dacă Luna Nouă este un simbol al începuturilor și conectării cu resursele noastre profunde, Vărsătorul, în calitatea sa de Purtător al Apei, dă impuls energiilor primordiale care ne însuflețesc. Influențele sale pozitive ajută zodiile să-și reconsidere poziția față de iubire și relații, concentrându-se pe aspectele minunate ale conviețuirii cu partenerul, pe partea plină a paharului și mai puțin pe micile neînțelegeri.

Iată ce va aduce Luna Nouă în Vărsător pentru fiecare zodie: 

Berbecul

Cu puternica energie a Vărsătorului, schimbările din viața ta devin mult mai ușoare. Duioșia renăscută pe care o simți față de partener te face să fii împăciuitoare și blândă în relația voastră. Îți domolești tendințele impulsive și pui accent pe amintirile voastre cele mai frumoase, pentru a aduce mai multă seninătate în relație. Dacă începi o nouă relație folosești experiențele mai vechi, pentru a nu mai repeta erorile din trecut șia avea parte de mai multă liniște. 

Taurul

Luna Nouă este benefică începuturilor, dar este și provocatoare în cazul tău. Venus, planeta care te guvernează se află în opoziție cu Marte, în perioada Lunii Noi, de aceea apar probleme în paradisul tău sentimental. Unele conflicte și discuții cu partenerul vă tulbură armonia căminului, dar sunt benefice pe termen lung, pentru că scot la iveală probleme care stagnau de multă vreme. Dacă le veți aborda amîndoi cu calm și înțelepciune, odată rezolvate, legătura voastră va deveni mai puternică și mai stabilă. 

Gemenii

Buna înțelegere stăpânește în casa ta, ia Luna Nouă în Vărsător face ca problemele voastre să treacă ușor, ca apa. Mercur, planeta care te guvernează, este în sextil cu Marte pe 25 ianuarie, odată cu Luna Nouă, îmbunătățind capacitatea ta de comunicare prin mai multă expresivitate și o mai mare ușurință de a-ți împărtăși emoțiile. Partenerul rezonează cu toate gândurile și emoțiile tale și vă simțiți plini de energie și conectați ca la începutul relației voastre. 

Racul

Luna Nouă este profund conectată cu subconștientul tău, de aceea vei fi mai sensibilă ca oricând  și mai în contact cu emoțiile tale ascunse. Dar Vărsătorul te ajută să desțelenești firele sentimentelor și să lași emoțiile negative să treacă, fără să le amplifici și să le transmiți celor din jur. Capacitatea ta de autocontrol este un ajutor extraordinar, pentru că te arăți mult mai echilibrată, iar relațiile tale cu cei din jur se îmbunătățesc. Iubitul va fi surprins de transformarea ta și se va arăta dornic să-ți facă pe plac, de aceea legătura voastră va trece la un nou nivel. 

Leul

Luna Nouă în conjuncție cu Soarele, astrul care te guvernează se află în cuadratură cu Uranus, guvernatorul atotputernic al Vărsătorului. Creativitatea ta este maximă, te simți inspirată și plină de intuiție, având o imagine clară a lucrurilor care trebuie să se schimbe în relația ta. Îți inviți partenerul la tratative și îl convingi cu ușurință să adopte viziunea ta. În acest an vă veți reinventa relația, dându-i mai multă profunzime ca oricând. Dacă ești în căutarea sufletului pereche Luna Nouă în Vărsător te face să fii deschisă întâlnirilor noi și să cauți frumosul din fiecare persoană. 

Fecioara

Cu Luna Nouă în Vărsător și Mercur, guvernatorul tău în sextil cu Marte, ești dispusă să-ți abandonezi pretențiile exagerate și să dai mai multe șanse iubirii. Partenerul tău apreciază noua ta atitudine și se arată colaborativ și deschis. În felul acesta formați o adevărată echipă ce lucrează pentru binele relației voastre. Deși iubirea nu este centrul preocupărilor tale în această perioadă, nu ignori oportunitățile care îți vin din partea destinului și îți faci vise legate de întâlnirea unui suflet pereche. 

femeie cu randunele

Balanța

În perioada Lunii Noi, Venus se a afla în sextil cu norocosul Jupiter și în opoziție față de Marte, așa că vei avea parte de o dragoste cu năbădăi. Pentru că încerci să pui un echilibru între viața profesională și cea personală, te simți adesea tensionată când partenerul îți spune că nu-i acorzi suficient timp. Prietenii, pasiunile și profesia sunt foarte importante pentru tine și ai câteodată impresia că iubitul tău monopolizează toate dimensiunile vieții tale și nu îți mai lasă nici un pic de libertate. Încearcă să îi explici cu calm ceea ce aștepți de la el și să îl faci să înțeleagă că nu vei face rabat de la nevoile tale, chiar dacă îl iubești. 

Scorpionul

Între 23 ianuarie și 28 ianuarie Luna va avea relații strânse cu planeta ce guvernează Scorpionul, Pluto, fiind mai întâi în conjuncție, apoi în sextil cu ea. Acest lucru va face ca Luna Nouă din Vărsător să influențeze puternic emoțiile tale, mai ales că ești o zodie de apă. Te vei simți oarecum vulnerabilă și expusă în relațiile tale, pentru că nu îți place să-ți dezvălui întreaga lume emoțională către ceilalți. De aceea s-ar putea să fii mai iritabilă cu partenerul, iar când acesta îți va arăta că greșești și va fi dezamăgit, te vei simți cuprinsă de regrete. Dacă îi vei mărturisi temerile tale și nevoia de a fi protejată, s-ar putea să te surprindă prin sfaturile sale înțelepte și prin grija față de tine. 

Săgetătorul

Jupiter este în sextil cu Venus pe 23 ianuarie și cu Luna pe 27 ianuarie, de aceea norocul îți surâde pe toate planurile. Acest lucru te face foarte binevoitoare și prietenoasă cu partenerul tău, care se simte în grațiile tale. Veți fi amândoi asemeni copiilor, plini de entuziasm, cu spiritul deschis pentru a vă bucura de noi experiențe și de bucuriile simple ale vieții. Poate că veți pune la cale o evadare din oraș la sfârșit de ianuarie, iar Luna Nouă în Vărsător va face lucrurile să se petreacă întocmai cum vă doriți. 

Capricornul

Ai o dispoziție romantică în această perioadă, iar Luna Nouî în Vărsător îți stimulează imaginația și capacitatea de visare. Te simți captivă în scenarii de dragoste din propria minte, dar încerci să transformi și realitatea pe măsura lor. Farmecul tău face ca mulți să fie atrași instantaneu către tine, așa că ți se deschid multiple oportunități romantice în același timp. Dacă ești deja într-o relație, îi vei da o nouă față prin puterea imaginației tale. Îți vei ajuta partenerul să pășească în afara zonei sale de confort și împreună veți descoperi dimensiuni mai profunde ale iubirii voastre.

Vărsătorul

Cu Luna Nouă în semnul tău, toate energiile tale sunt eliberate. Te simți deblocată în interior, liberă și plină de viață, iar tensiunile și rănile vechi sunt date uitării. Îți propui să-ți vindeci relația de iubire și ai în partenerul tău o persoană care crede cu adevărat în dragostea voastră. Cu Uranus, planeta ta guvernatoare prins între Soare și Lună, contradicțiile din sufletul tău sunt depășite și te abandonezi vieții așa cum vine, cu bucuriile și necazurile ei, alegând să dai o nouă șansă iubirii tale. 

Peștii

femeie luna

Te simți iluminată și toate lucrurile parcă strălucesc în jurul tău. Nu știi exact de ce, dar ai o stare de seninătate interioară și nimic negativ nu îți întunecă inima. Luna Nouă în Vărsător este în strânsă relație cu tine, activând energii latente și dându-ți inspirație, în special în relații. Succesele tale se reflectă și în legăturile sentimentale, unde ești mai echilibrată ca oricând. În perioada premergătoare Lunii Noi, Neptun, planeta care te guvernează este în sextil cu Luna, după care va intra în conjuncție cu Venus. Dragostea ta prinde aripi noi și se bucură de o armonie neumbrită de nimic. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Vineri, 3 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (59646 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48965 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40175 vizite)
  4. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33798 vizite)
  5. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33360 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!