Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nu ţi-ai găsit jumătatea încă? Iată care este motivul în funcție de zodie

Cristina Gherghina

Dragostea este cel mai complicat subiect, pentru care nici cei mai mari poeţi nu au găsit o definiţie, nici cei mai cunoscuţi matematicieni nu au găsit o formulă care să o rezolve şi până nici psihologii nu îi găsesc leacul.

Poate cel mai frumos sentiment de pe pământ, acela de a fi îndrăgostit, ne poate da foarte multe bătăi de cap. Ne face să trecem de la agonie la extaz, să plângem, să râdem, să ţipăm de bucurie şi apoi să plângem. Nimeni nu poate descrie ce poate face dragostea dintr-un om şi nimeni nu ştie să îl vindece atunci când se „îmbolnăveşte” de iubire.

de ce nu ti-ai gasit jumatatea

Cu toţii aşteptăm să apară persoana iubită, cu care să trăim ceea ce vedem în filme şi ceea ce ne imaginăm. Fiecare dintre noi îşi doreşte să fie ţinut de mână şi să aibă un umăr pe care să plângă. Oricine vrea să pornească la drum în viaţă alături de persoana iubită, alături de jumătatea inimii, cea care ne face să ne simţim întregi, compleţi, înţeleşi, cea care ne dă speranţă şi ne face ochii luminoşi.

Astrele spun de ce nu ţi-ai găsit jumătatea încă în funcţie de zodie. Gemenii vor rămâne mai mult timp singuri pentru că destinul nu a găsit pe cineva cu care să se potrivească, fecioarele vor trece printr-o perioadă de vindecare în urma ultimei relaţii, de aceea timpul pe care îl vor petrece şi-l vor dedica lor în totalitate, iar balanţele nu îşi vor găsi jumătatea până nu îşi vor schimba comportamentul, demonstrând că nu sunt de fapt ceea ce par.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii nu şi-au găsit jumătatea din cauza comportamentului puternic pe care îl au. Nativilor din zodia berbec le-a plăcut mereu să conducă relaţia pe care o au şi să fie superior persoanei iubite, de aceea încă nu s-a arătat jumătatea lor, cea care să accepte această atitudine şi să vadă dincolo de ea.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii sunt persoane radicale care doresc să se întâmple aşa cum spun. Astfel cele două încercări de a avea o relaţie au eşuat, primind răspunsuri negative, ceea ce i-a demoralizat pe nativii din zodia taur şi i-a făcut să simtă cum le-a fost călcat orgoliul în picioare. Nici în viitorul apropiat taurii nu îşi vor găsi jumătatea şi vor rămâne în continuare singuri după cum anunţă astrele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt zodiile care vor mai aştepta o vreme îndelungată pentru a-şi găsi jumătatea. Se pare că destinul nu a găsit nimic care să se potrivească pe inima lor, de aceea mai bine vor rămâne singuri, pentru a nu se implica în relaţii ce pot crea multă suferinţă. Astrele spun că gemenii nu trebuie să îşi piardă speranţa ci trebuie să creadă în continuare că prinţul va veni pe cal alb.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Vineri, 3 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (59647 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48965 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40175 vizite)
  4. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33798 vizite)
  5. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33361 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!