Horoscop
Înapoi la

Semnul zodiacal care se va îndrăgosti cel mai tare de tine și te va iubi cel mai mult în această viață

Semnul zodiacal care se va îndrăgosti cel mai tare de tine și te va iubi cel mai mult în această viață

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Probabil că mulți se vor îndrăgosti de tine de-a lungul timpului, dar cineva anume te va iubi la nebunie. Iar compatibilitatea zodiacală este, în parte, responsabilă de această dragoste pasională, pe care o vei primi de la o anumită persoană. Nimeni nu poate explica de ce ne îndrăgostim până peste urechi de cineva, așa că, probabil, nu vei ști niciodată cu certitudine ce anume l-a determinat pe un anumit pretendent să te declare sufletul său pereche.

Mai mult decât atât, s-ar putea ca tu nici măcar să nu împărtășești sentimentele sale. Bineînțeles, ideal ar fi ca și tu să te îndrăgostești de persoana care te iubește cel mai mult în această viață. În felul acesta, ai garanția că pasiunea dintre voi va dura veșnic. Dar, până una alta, haideți să vedem ce semn zodiacal vă va iubi cel mai mult din lume. 

dans

Ce semn te va iubi cel mai mult

Berbec

Semnul care îți va dărui toată dragostea sa este cel al Leului. Vă potriviți perfect: amândoi sunteți zodii de foc, pasionale și autentice în sentimente, gata să meragă până în pânzele albe pentru dragostea lor. Dacă un bărbat Leu se va îndrăgosti de tine, poți fi sigură că n-o să te părăsească niciodată. Mai mult decât atât, va fi gata să sacrifice orice pentru tine, chiar și ambițiile lui, dacă îi ceri asta. 

Taur

Poate nu te aștepți, dar bărbatul care se va îndrăgosti de tine pe viață este un Scorpion. Sunteți semne foarte diferite: tu ești un semn de pământ, care iubești confortul și luxul; el este un semn de apă, ascuns și dornic de putere. Dar amândoi împărtășiți o senzualitate ieșită din comun și sunteți dedicați total iubirii voastre atunci când vă îndrăgostiți. Dacă vei cuceri inima unui bărbat Scorpion, poți fi sigură că nu-ți va mai da niciodată drumul. 

Gemeni

Un bărbat Balanță va fi cel pe care îl vei cuceri în totalitate, pentru că va fi sedus iremediabil de spiritul tău independent și de mintea ta sclipitoare. Balanța se află mereu în căutarea unor experiențe mai puțin obișnuite, iar tu îi poți oferi din plin ceea ce își dorește. Împreună, puteți face un cuplu original, iar chimia dintre voi va fi atât de puternică, încât toți prietenii vor dori să fie asemenea vouă. 

Rac

Vei fi iubită mai mult decât de oricine altcineva de un bărbat din zodia Capricornului. Deși sunteți diferiți ca de la cer la pământ, dragostea sa pentru tine este nemărginită. Sensibilitatea și delicatețea Racului îl atrag foarte tare pe Capricorn, care are nevoie de latura ta grijulie și maternă. Dacă ai norocul să găsești un partener Capricorn, va rămâne lângă tine pe viață. 

Leu

Leul iubește Berbecul, iar, la rândul său, femeia Leu este adorată de bărbații din zodia Berbecului. Pentru că sunt caractere pasionale și pline de viață, Berbecii iubesc din tot sufletul, iar femeia Leu îi cucerește cu strălucirea și expresivitatea sa. Dacă vei avea ocazia să întâlnești un bărbat Berbec, dă-i atenția cuvenită, pentru că s-ar putea să fie cel care îți este menit pentru întreaga viață. 

Fecioară

Un bărbat Taur este cel care te va iubi din toate puterile și va vrea să-ți aducă lumea la picioare. Bărbații Taur sunt foarte statornici și fideli, iar tu le oferi acea stabilitate de care au nevoie. Amândoi sunteți semne de pământ, puternice și raționale, așa că legătura voastră se va baza deopotrivă pe iubire, cât și pe respect și sprijin reciproc. 

sarut

Balanță

Vei fi iubită până la sfârșitul vieții tale de un bărbat din zodia Vărsătorului, dacă acesta a apucat să se îndrăgostească de tine. Dacă nu-i arăți, la rândul tău, iubire, acesta va deveni singuratic și nu-și va mai căuta nicicând o altă legătură de durată, pentru că nu poate trece peste pierderea ta. 

Scorpion

Cel care îți este destinat de astre este un bărbat din zodia Racului, care va face o pasiune arzătoare și durabilă față de tine. Amândoi sunteți zodii de apă și vă potriviți foarte bine din punctul de vedere al sensibilității și profunzimii. Un bărbat Rac te va înconjura cu protecția sa, iar dacă tu nu îi dăruiești inima, va continua să te iubească în taină până la sfârșitul vieții sale. 

Săgetător

Berbecul este semnul care te va iubi cel mai mult în această viață, mai ales că se potrivește cu tine prin natura sa entuziastă ș ienergică. Amândoi sunteți optimiști și vă puteți inspira unul pe celălalt, iar de aici va izvorî o dragoste statornică și plină de frumusețe. Dacă vei întâlni un bărbat din zodia Berbecului, acordă-i mai multe șanse decât oricui altcuiva, pentru că ar putea deveni sufletul tău pereche. 

Capricorn

Vei fi iubită cu tot sufletul de un bărbat din zodia Fecioarei, chiar dacă nu îți vei da seama imediat de acest lucru. Bărbații Fecioară sunt rezervați și scrupuloși și nu fac primul pas până nu sunt convinși de sentimentele persoanei  la care țin. Te pot iubi fără să-ți mărturisească acest lucru întreaga viață, dacă tu nu faci primul pas către ei și nu le arăți că ești interesată de o relație. 

Vărsător

Cel care va fi cucerit de spiritul tău liber și nonconformist, de conversația ta strălucitoare și îți va pune la picioare inima sa este un bărbat din zodia Gemenilor. Deși Gemenii sunt un semn de aer, adesea capricios și care fuge de relații serioase, când vine vorba de tine, un bărbat din această zodie este gata să renunțe la libertatea sa. Pentru prima oară va cunoaște puterea iubirii și va fi gata să-ți stea alături la bine și la greu. 

Pești

cuplu

Ești numărul 1 în inima unui bărbat din zodia Taurului, care va face orice ca să-ți câștige iubirea. Bărbatul Taur este dominat de Venus, de aceea îți poate oferi acel romantism care te încântă atât de tare. Dar un bărbat Taur nu este doar un cuceritor: el este dispus să se lege pentru totdeauna de tine, pentru că întruchipezi tot ceea ce a visat la o femeie. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
De ce te temi cel mai tare?
Incepe quiz
De ce te temi cel mai tare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.