Horoscop
Înapoi la

Top 5 zodii neloiale: te trădează când ți-e lumea mai dragă!

Top 5 zodii neloiale: te trădează când ți-e lumea mai dragă!

Ramona Jurubita

Infidelitatea este un subiect tot mai dezbătut în ultima perioadă, fiindcă tot mai multe persoane calcă strâmb în relațiile pe care le au. Din diverse motive, aleg să își trădeze fără milă partenerii și să se arunce în brațele altcuiva. Evident, vina nu aparține întotdeauna doar făptașului, dar putem delimita clar semnele zodiacale tentate să înșele fără a fi provocate.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Mulți nu comit această faptă din dorința de a se răzbuna pe pereche și nici din dorința de a primi mai multă atenție. Pentru unii este vorba doar de nevoia de a trăi permanent noi experiențe și de a se bucura de senzații diferite de fiecare dată.

Parteneri care se sărută pasional

Iată cei mai infideli bărbați ai zodiacului:

Berbec
Masculul născut sub acest semn zodiacal este dornic de a se avânta în cât mai multe escapade romantice. Adoră să facă față provocărilor de orice fel, mai ales că firea lui se încadrează perfect în tipologia „amantului”: este pasional, curajos și mereu pregătit să cadă în ispită. Totuși, nu știe să mintă și nu ar putea să ascundă o relație extraconjugală. Fiind adept al sincerității, preferă să recunoască dacă a greșit și chiar să îi ceară partenerei o nouă șansă. Chiar dacă va încerca să promită că nu va repeta fapta, nu are cum să se țină de cuvânt. El crede cu tărie ceea ce rostește, dar instinctul său este mai puternic și nu îi dă voie să își ducă planurile la bun sfârșit.

Balanță
Bărbatul Balanță înșală foarte rar fără motiv. În general, o face dacă se simte neglijat în relația pe care o are și după ce încearcă, în nenumărate rânduri, să își exprime nemulțumirile în fața iubitei/soției. Când vede că nevoile îi sunt ignorate, nu se mai uită înapoi și trece direct la fapte, căutând afecțiune în altă parte. Tinde să rămână pentru multă vreme în triunghiuri amoroase, încercând să păstreze ambele femei în viața sa. Este foarte vulnerabil când vede domnișoare frumoase și cochete, lăsându-se vrăjit de farmecul lor. Odată ce a prins gustul partidelor de amor cu mai multe femei, nu va dori să se renunțe la acest obicei. Uneori chiar nu realizează că este imoral ce face.

Săgetător
Săgetătorul are în tolba sa toate săgețile lui Cupidon, pe care le aruncă în toate prezențele feminine atrăgătoare care îi ies în cale. Știe cum să ascundă că are o amantă și, dacă l-ai prins cu o minciună, ar trebui să te gândești că între voi mai există multe altele pe care le-a acoperit foarte bine. Este calm, controlat și uneori destul de rece, așa că poate să ducă o viață dublă fără să dea de bănuit. Principalul motiv pentru care devine infidel este monotonia. Odată ce apare plictiseala în cuplul său, va face tot posibilul să nu se lase cuprins de ea. Când realizează că relația nu mai duce spre un drum firesc, recunoaște că s-a reorientat și dă uitării tot ce a trăit lângă persoana care nu i-a oferit varietate în fiecare zi.

Vărsător
Ultimul din topul masculilor infideli este nimeni altul decât Vărsătorul. Nu se gândește prea des la consecințele faptelor sale, ceea ce înseamnă că poate să înșele fără nicio remușcare. Se lasă dus de val și ajunge fără să își dea seama în patul altei domnișoare, uitând complet de iubită sau soție. Pe moment, nu îi pasă dacă este prins în flagrant, fiindcă vrea doar să trăiască intens clipa și să se bucure de senzațiile unice. Totuși, regretele apar la final, când își dă seama că a distrus tot ce a construit alături de jumătatea sa. Iertarea se obține greu în astfel de cazuri și nu ar suporta să rămână singur, așa că, de cele mai multe ori, ascunde faptele de acest gen.

Iată cele mai infidele femei ale zodiacului:

Berbec
În vârful listei se află și de această dată zodia Berbec. La fel ca masculul omolog, ea încearcă să își condimenteze viața cu picanterii romantice, astfel că își asumă riscuri ieșite din comun. Vrea să fie întotdeauna în centrul atenției, chiar dacă asta presupune ca bărbații din jur să o privească uneori cu subînțeles. Chiar adoră să vadă că este admirată și le transmite tot din priviri că este disponibilă pentru o noapte de amor nebun, chiar dacă în realitate este într-o relație. Urăște regulile, nu se poate încadra în niciun tipar și se simte bine când merge împotriva curentului. Poate să își iubească enorm partenerul, dar tot îl va înșela când se va plictisi de momentele cu el.

Parteneri care să sărută pasional pe malul unui lac, printre copaci.

Gemeni
Femeia Gemeni este orientată spre cunoaștere și vrea să știe cât mai multe despre cuceritorii din jurul ei. Deși este într-un cuplu, nu se sfiește să se apropie de cel față de care simte o atracție puternică. Este adepta aventurilor cu oameni inteligenți, care o pot seduce doar prin intermediul cuvintelor și care știu să ascundă povestea lor incestuasă de iubire. Relațiile sale extraconjugale nu sunt de durată, fiindcă se plictisește foarte repede și vrea imediat ceva nou. În cele din urmă, se întoarce în brațele partenerului său și pretinde că nimic nu s-a întâmplat. Nimeni nu are cum să bănuiască nebuniile pe care le-a făcut.

Săgetător
Această zodie iubește aventura și libertatea, iar dacă ar fi loială prea mult timp, s-ar simți constrânsă. Din acest motiv, preferă să „evadeze” din banalitatea căminului conjugal și să se lase pradă unei ocazii incitante. Spre deosebire de alte femei, își recunoaște mereu vina și poate să își asume greșelile. Nu o deranjează dacă iubitul sau soțul nu trece peste, dar măcar este împăcată că a avut curajul de a fi sinceră. Când înșală, este foarte ușor să îți dai seama de acest lucru, fiindcă se dă imediat de gol. Este euforică și povestește prietenelor prin ce peripeții a trecut, până ce vestea se duce departe. Odată cu înaintarea în vârstă, începe să conștientizeze că nu este în regulă să îndepărteze astfel oamenii care o iubesc și renunță la acest obicei.

Ai avut experiențe neplăcute cu zodiile din lista de mai sus? Trebuie să fii atent/ă dacă partenerul/a se află sub unul dintre aceste semne zodiacale, fiindcă riști să fii și tu înșelat/ă. O doză mai mare de atenție nu strică nimănui, chiar dacă nu toți nativii născuți în aceeași perioadă procedează la fel.

Surse foto: UnsplashUnsplash

Surse articol: YearlyHoroscopeBustleElitedaily

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.