Cumpăra flori pentru mormântul fiului său când o străină i-a dat o veste neașteptată. A primit o binecuvântare care i-a schimbat viața

Cumpăra flori pentru mormântul fiului său când o străină i-a dat o veste neașteptată. A primit o binecuvântare care i-a schimbat viața

Redactor Divahair.ro

Pierderea unui copil este cel mai dureros lucru prin care poate trece o femeie care își dorește cu ardoare să devină mamă. În cele mai multe dintre cazuri, relația de cuplu se poate destrăma din cauza unui astfel de moment dificil, iar femeia poate chiar să cadă într-o depresie cruntă.

O poveste incredibilă îți va schimba astăzi perspectiva despre viață, căci vei înțelege cât de mult se pot schimba lucrurile într-o singură clipă. Lana Bianca a trecut într-un timp foarte scurt de la agonie la extaz, iar astăzi îi mulțumește lui Dumnezeu că a rămas puternică și a înfruntat orice obstacol alături de familia ei minunată.

Tânăra de 26 de ani avea deja două fetițe când ea și partenerul său, Jake, au hotărât să mai facă încă un copil. Deși a avut mai multe probleme de sănătate, Lana și-a dorit din suflet să devină mamă pentru a treia oară, așa că a riscat și a rămas însărcinată în 2022. Nașterea era programată pentru luna noiembrie, dar ceva teribil s-a întâmplat, iar copilul s-a născut prematur și fără suflare pe 5 august 2022.

Pentru că are peste 20 de mii de urmăritori pe Instagram și era obișnuită să îi țină la curent cu tot ce se întâmpla în viața ei, nu a ezitat să împărtășească și de această dată experiența cu ei. A publicat până și imagini cu bebelușul, povestind prin ce durere inimaginabilă trece.

„Aleg să împărtășesc întreaga mea experiență aici, deși e cruntă și plină de suișuri și coborâșuri. Simt că inima mi s-a rupt într-un milion de bucăți.”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana (@lanaabiancaa)

Pe băiețel ar fi trebuit să îl cheme Luca, dar micuțul nu a mai apucat să fie strigat pe nume de părinți. Aceștia au acceptat într-un final realitatea dură și au continuat să își vadă de viață, deși sufletele lor au rămas rupte în două pentru totdeauna.

Lana a recunoscut în mediul online că nu se simte bine în urma acestei pierderi, că are impresia că nu este o mamă bună pentru fiicele ei, fiindcă nu le mai dedică suficient timp. În plus, le-a mărturisit prietenilor de pe Instagram că nu mai are energie și putere să facă toate treburile casnice pe care le face orice mamă obișnuită.

„Simt că nu am fost o parteneră prea bună în ultima vreme. Simt că nu am fost o mamă sau o prietenă bună în ultima vreme. În afară de aseară, nu am gătit o masă de săptămâni. Nu am spălat rufe, nu am făcut curățenie în casă și nu am făcut cumpărăturile. Și un alt lucru care mă dezamăgește este că nu l-am mai vizitat pe Luca (la cimitir) de câteva zile 😞. Simt că așa au fost ultimele 3 luni de când a murit Luca... De obicei sunt genul de om super organizat. Dar în ultima vreme, pur și simplu nu mai pot. Am ZERO energie. Mă simt oribil, sunt irascibilă și am toane. Nu mă pot abține să nu mă simt ca și cum i-aș dezamăgi pe toți.”, a scris ea pe Instagram pe 1 decembrie 2022.

Lana Bianca și Jake alături de fiicele lor la mormântul fiului
Lana Bianca și Jake alături de fiicele lor la mormântul fiului

Dar toată această tristețe s-a estompat într-o bună zi, când un miracol i-a schimbat complet starea și gândirea. Într-o zi obișnuită, a mers la magazin să cumpere flori pe care urma să le ducă la mormântul lui Luca. Nu avea ideea ce urma să se întâmple, dar este incredibil ce a urmat! Alegea florile pentru băiețelul ei, când o femeie s-a apropiat de ea și i-a spus:

„Sunt medium. Voiam să te întreb, poate sună ciudat, dar ai făcut un test de sarcină în ultima vreme?"

Lana a fost total luată prin surprindere de aceste cuvinte, știind situația în care se aflau ea și soțul ei. Erau împietriți de durere și nu își imaginau că o minune le poate schimba viața într-un timp atât de scurt.

„Nu, de fapt, tocmai mi-am pierdut fiul, așa că o nouă sarcină atât de curând este ultimul lucru la care mă gândesc.”, a zis ea.

Femeia misterioasă nu a mai insistat să continue discuția cu mămica îndurerată, dar i-a sugerat să facă un test de sarcină. Lana a fugit imediat acasă și a început să se filmeze, în timp ce povestea despre conversația pe care o avusese la magazin. Ba chiar a ținut să sublinieze că nu pare deloc însărcinată, fiindcă abdomenul ei este plat și că acea femeie nu avea motive să îi pună întrebarea respectivă.

Totuși, pentru că părea atât de convinsă, a reușit să o facă și pe ea să se gândească la o posibilă sarcină. A făcut imediat legătura cu stările de rău pe care le avea, așa că a hotărât să facă testul. Deși nu avea mari speranțe, rezultatul a făcut-o să simtă că inima ei bate din nou cu putere și că are pentru ce să lupte. A văzut că străina de la magazin avea dreptate. Era însărcinată din nou! Videoclipul cu pricina a ajuns viral după ce l-a publicat pe TikTok.

La vederea testului pozitiv, a izbucnit imediat în plâns, pentru că nu a crezut vreodată că va trăi un asemenea miracol. Acum, ea și Jake sunt extrem de fericiți și așteaptă cu nerăbdare să își întâlnească următorul copil, care urmează să se nască în iulie 2023. Nu au dezvăluit încă dacă vor avea tot fetiță sau dacă vor fi, în sfârșit, părinți de băiat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana (@lanaabiancaa)

Cei doi parteneri merg în continuare la mormântul băiețelului, unde le duc foarte des și pe cele două fetițe. Familia lor a rămas unită în ciuda problemelor, mai ales că, acum, toți au un înger păzitor care îi veghează din cer – pe Luca.

Mama abandonează fetița nou-născută pe stradă fără să-i pese de soarta ei. Îi aude vocea pentru prima dată 30 de ani mai târziu

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
O mamă și-a plâns timp de 12 ani fiul pe care îl credea decedat, dar a avut parte de un adevărat miracol! Un telefon de la spital i-a schimbat radical viața
O mamă și-a plâns timp de 12 ani fiul pe care îl credea decedat, dar a avut parte de un adevărat miracol! Un telefon de la spital i-a schimbat radical viața
Ce limba straina ar trebui sa inveti?
Incepe quiz
Ce limba straina ar trebui sa inveti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.