Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Tragedie înfiorătoare: o mireasă însărcinată a murit cu câteva minute înainte de a ajunge la altar!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

O tânără mireasă însărcinată în 6 luni a murit în urma unui accident vascular cerebral cu câteva minute înainte de a ajunge la altar, în Brazilia, cel ce trebuia să-i fie mire devenind părinteă unic pentru fiica nou-născută printr-o cezariană făcută de urgență.

Sursa foto Imgur

Jessica Guedes era însărcinată în șase luni și aparent sănătoasă când I s-a făcut rău. Familia sa a crezut pentru prima dată că are emoții puternice înaintea nunții. Jessica, asistentă de meserie, suferea, fără să știe, de preeclampsie și a murit în urma unui accident vascular cerebral cu câteva minute înainte de a ajunge la altar.
Ea a fost declarată în moarte cerebrală de către medici la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Logodnicul ei, pompierul locotenent Flavio Gonçalvez, în vârstă de 31 de ani, care aștepta deja la altar, a fost surprins de întârzierea miresei lui. În locul acesteia o rudă a apărut cerând ajutor pentru tânăra mama care aștepta în mașină.
Într-un interviu acordat revistei braziliene Crescer, mirele a spus: „Eram îngrijorat pentru că o așteptam la altar și nu mai venea odată. Un văr al ei a venit și mi-a zis că a leșinat. Am deschis ușa mașinii și ea era întinsă, dar și-a recăpătat conștiința pentru a vorbi cu mine. I-am spus: '' Iubito, sunt aici. Mi-a răspuns că totul este în regulă, dar că avea o durere severă la ceafă. În acel moment am scos-o din limuzină, am început primul ajutor și am cerut ajutorul prietenilor mei pompieri care erau acolo ca oaspeți.”

Sursa foto Imgur

Conform raportului medical, Jessica a avut un accident vascular cerebral, din cauza preeclampsiei și a sângerărilor interne, din cauza cărora chirurgii au fost nevoiți să îi scoată uterul.
Având în vedere gravitatea cazului, echipa medicală a efectuat o operație de cezariană pentru a salva viața copilului de 29 de săptămâni, iar tânăra mămică, care a fost declarată moartă cerebral, a decedat după operație.
Sophia s-a născut cu o greutate de 930 grame și o înălțime de 34 centimetri și se află în unitatea de terapie intensivă neonatală. Este probabil să fie țiinută în spital cel puțin două luni.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!