Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Kristina Dragomir Fall/Winter 2013/14: Superheroes

DivaHair

Inspirata de filmele si benzile desenate cu supereroi, designer-ul Kristina Dragomir aduce in prim plan o colectie noua de palarii, inedita si sofisticata. 

Fiecare piesa, spectaculoasa in esenta, creioneaza un personaj intr-o forma artistica, in cel mai pur realism. 

Expresia vizuala a colectiei este puternic conturata prin forme sculpturale.

Lucratura migaloasa a fiecarui detaliu este realizata manual in atelier, rezultand adevarate constructii complexe, lucrate cu o grija excesiva pentru detaliu si terminand cu finisari de cea mai inalta clasa. 


HawkMan

InvisibleMan 

DeadMan

1


Hulk Hat

IronMan Hat

Modelate din velour, fiecare piesa a colectiei reprezinta o extensie a unei personalitati feminine si al alter-egoului supereroic al acesteia, care ii va modela si colora atat exclusivismul, cat si individualismul.

3 

4 

Palaria devine in acest caz un pretios pretext al originalitatii, evidentiat prin stilizarea formelor si armonia estetica a elementelor care compun colectia.

5 

6 

Aceste piese sunt cu atat mai valoaroase cu cat sunt limitate ca numar. Ele se vor regasi atat in portofoliul concepstore-ului Marc by Marc Jacobs din Bruxelles, cat si in portofoliul Swinger International/Milan, piesele fiind disponibile si online, prin eboutique www.thequeenstore.it.

  

7

8

Colectia a fost inclusa si in editorialele de fashion WEAre si Vogue UK (Fashion editor: Kate Phelan; Photographer: Tim Walker), fiind disponibila acum si pe www.kristinadragomir.com, de unde se pot comanda made-to-measure.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!