swipe

4 combinaţii vestimentare pe care să nu le faci niciodată

Pantaloni scurţi de blugi şi UGG-uri

Nu am înţeles niciodată sensul acestei combinaţii vestimentare absolut nepotrivite din toate punctele de vedere! Dacă este cald afară, de ce ai purta UGG-uri îmblănite? Dacă este frig, de ce ai îmbrăca pantalonii scurţi pe care, în mod normal, ar trebui să îi etalezi doar în sezonul cald? Ca să nu mai spun că dresurile nu arată deloc bine atunci când sunt purtate cu piese din denim. În plus, oricât de suplă ai fi, o astfel de ţinută nu îţi va avantaja deloc silueta şi îţi va anula orice strop de feminitate şi eleganţă.

4 combinaţii vestimentare pe care să nu le faci niciodată

Cămaşă office şi pantaloni de piele

Iată încă o combinaţie vestimentară pe care trebuie să o eviţi! Contrastul dintre croiul minimalist şi conservator al cămăşii office şi felul „agresiv” în care se mulează pantalonii de piele pe coapse este mult prea mare, după cum poţi observa şi tu în imagine! Păstrează cămăşile clasice pentru outfiturile smart-casual, iar pantalonii strâmţi din piele poartă-i cu topuri din mătase sau cu tricouri rock-chic.

4 combinaţii vestimentare pe care să nu le faci niciodată

Fustă mini şi top decoltat

Regula spune că, atunci când porţi fustă mini, nu mai este nevoie să optezi pentru o bluză cu un decolteu amplu, întrucât rişti să obţii o ţinută vulgară. Dacă ai picioare lungi şi suple, îmbracă o fustă scurtă cu o bluză care să nu îţi dezgolească foarte mult bustul sau spatele. Acelaşi lucru ţi-l recomandăm şi în cazul în care vrei să-ţi pui în valoare bustul cu ajutorul unui decolteu amplu. Bluzele care atrag atenţia asupra sânilor trebuie purtate doar alături de pantaloni lungi sau fuste midi, nu foarte mulate pe corp.

4 combinaţii vestimentare pe care să nu le faci niciodată

Rochii elegante şi tenişi

Într-adevăr, combinaţia dintre rochii şi pantofi sport continuă să fie în vogă printre împătimitele modei. Totuşi, şi în această situaţie, există câteva limite şi reguli de care trebuie să ţii cont. Încearcă să nu exagerezi purtând rochii elegante cu o pereche de tenişi adolescentini, o combinaţie, ce-i drept, destul de des întâlnită printre vedetele Disney acum cinci ani şi foarte demodată în prezent. Rochiile diafane, eventual din mătase sau dantelă preţioasă, cu trenă sau cu un croi spectaculos, nu vor arăta niciodată bine alături de încălţămintea sport, ci doar cu pantofi stiletto sau sandale rafinate, alese în funcţie de modelul piesei vestimentare. Limitează-te la a purta pantofi sport cu rochii casual, de zi, bodycon sau tip cămaşă. 

‹ Vezi si