swipe

Ce să NU porţi niciodată cu botine

Colanţi

Colanţii au făcut furori acum câţiva ani, atunci când se purtau cu absolut orice item din garderobă, dar, din fericire, au căzut apoi într-un con de umbră! Inimile miloase ale supermodelelor i-au scos din pâcla de întuneric şi i-au readus în tendinţe, cu o mică diferenţă: acum, colanţii se poartă cu încălţăminte sport sau cu ghete cu aer rock, în niciun caz cu stilettos sau cu botine cu toc cui! Se pare că Tara Reid nu a învăţat încă această lecţie!

Ce să NU porţi niciodată cu botine

Jachete oversized matlasate

Tendinţele actuale îmbrăţişează jachetele matlasate, aşa că ne vom întâlni cu ele la tot pasul şi sigur ne vom lăsa fermecate de un model în vogă! În ciuda popularităţii de care se bucură, ele sunt itemuri capricioase, destul de dificil de asortat. Noi îţi recomandăm să le acompaniezi cu accesorii cât mai simple şi să eviţi asocierea cu încălţămintea foarte elegantă, care nu va face decât să le accentueze dimensiunile oversized!

Ce să NU porţi niciodată cu botine

Pantalonii de trening

Aducem din nou în discuţie un item controversat, promovat cu precădere de supermodelele momentului. Nu există fată care să nu fi invidiat măcar o dată nonşalanţa cu care Gigi şi Kendall asortează accesorii fine cu piese sport, dar combinaţiile lor nu sunt la fel de uşor de imitat de către noi, muritoarele de rând. Astfel, pantalonii de trening, cu precădere cei cu un croi larg, nu se pretează decât în foarte puţine cazuri la botinele cu toc. Păstrează combinaţia cu adidaşi şi tenişi, dacă îţi doreşti un stil effortless!

Ce să NU porţi niciodată cu botine

Fustele până la genunchi

Avem o veste proastă: nici dacă ai picioare de supermodel nu vei putea să o scoţi la capăt cu această combinaţie! Botinele, cu toc sau fără, sunt prietene la cataramă cu fustele mini şi amice elegante ale pieselor midi rafinate, dar nu se înţeleg cu lungimile aflate între aceste praguri. Fustele sau rochiile până la genunchi, combinate cu o pereche de botine deasupra gleznei, vor scurta optic picioarele şi îţi vor diminua dramatic senzualitatea. Nu ne crezi? Priveşte-o pe Nicole Polizzi (Snooki)!

Ce să NU porţi niciodată cu botine

Piese vestimentare în nuanţe neon

Moda ultimilor ani a îmbrăţişat culorile naturale, pigmentate sau nu, iar accentele neon nu au ce căuta într-un univers ameţit de bogăţia delicioasă a marsalei sau de dulceaţa lui Rose Quartz şi Serenity. Noi îţi recomandăm să renunţi cu totul la aceste piese sau să le limitezi măcar purtarea la nopţile de party ale verii, când vrei să atragi toate privirile în club. Sub nicio formă nu le aduce în outfiturile tale de zi, mai ales alături de piese ale toamnei, precum botinele sau geaca de piele!

‹ Vezi si