swipe

Ce să nu porți primăvara aceasta dacă ești plinuță

Fuste mini @ thewildbeyonduk

Vedetele anilor '80 au revenit în atenția noastră și sunt cât se poate de hot la acest moment! Evită însă să le porți dacă ai câteva kilograme în plus, mai ales dintre cele acumulate în zona picioarelor sau a abdomenului. Alege mai degrabă lungimi maxi, care subțiază silueta!

Ce să nu porți primăvara aceasta dacă ești plinuță

Colanți @ gigihadiddailyxoxo

Colanții au fost parcă anume creați pentru a ne stârni invidia față de trupurile superbe ale supermodelelor care își permit să iasă din casă într-o pereche de leggings și o bustieră. Deși acest articol are și o conotație pozitivă, fiind o adevărată invitație la sală, tot îți este interzis atunci când kilogramele în plus îți dau bătăi de cap.

Ce să nu porți primăvara aceasta dacă ești plinuță

Volane @ wendyslookbook

Ne pare rău dacă te numeri printre admiratoarele curentului romantic din modă, care face furori și în cel mai frumos anotimp al anului! Din păcate, volanele conferă volum suplimentar, oferind impresia de siluetă mai voluptuoasă decât în realitate. Evită-le dacă vrei să slăbești sau folosește-te doar pentru a atrage atenția asupra zonelor de care ești mândră.

Ce să nu porți primăvara aceasta dacă ești plinuță

Pantalonii culottes @ thepasticcio

Modelul culottes a cucerit de ceva vreme lumea blugilor. La ora actuală, cel mai răspândit croi de jeans este inspirat de forma clasică a pantalonilor culottes: larg, până în dreptul sau deasupra gleznei, acest item face furori în moda îndrăgostită de confort. Cu totul altfel stau lucrurile dacă te confrunți cu kilograme în plus, caz în care îți poate agrava situația.

Ce să nu porți primăvara aceasta dacă ești plinuță

Rochia transparentă @contessa_la

Piesele inspirate de lenjeria intimă sunt adevărate obsesii, într-o perioadă în care moda a devenit mai degrabă simplă, confortabilă, axată pe utilitarism. În acest context, rochiile transparente ne poartă spre o lume în care seducția e încă prețuită. Nu credem că mai e cazul să îți explicăm de ce aceste articole, care arată tot, nu sunt recomandate în cazul în care nu ești pe deplin mulțumită de fizicul tău!

Ce să nu porți primăvara aceasta dacă ești plinuță

Pantalonii oversized @belmodobelgie

Există o concepție eronată conform căreia siluetele voluptuoase trebuie să fie ascunse în haine cât mai largi. Dimpotrivă, aceste articole nu fac decât să îți adauge chiar și mai mult volum. Pantalonii oversized sunt un mare „așa nu” din acest punct de vedere. Optează pentru un model drept sau chiar pentru unul skinny, cu condiția să ți se potrivească și să fie bine croit.

‹ Vezi si