swipe

Cinci modele de pantaloni care te fac să pari mai slabă

Pantaloni negri

Suntem sigure că nu îţi spunem nimic nou: negrul e culoarea care flatează orice siluetă, stil sau ţinută, doar nu degeaba a fost proclamat regele eleganţei. O pereche de pantaloni negri precum smoala (sau în orice alt ton de negru doreşti tu) îţi vor transforma trupul într-unul de fotomodel. Nu te feri nici de outfiturile all black, chiar dacă la prima vedere par plictisitoare: joacă-te cu texturile şi cu croiurile şi vei fi mereu la modă!

Cinci modele de pantaloni care te fac să pari mai slabă

Pantaloni evazaţi

Caută pe eticheta blugilor sau a pantalonilor denumirea de bootcut şi vei aduce acasă nu un articol vestimentar, ci un adevărat prieten, care nu te va lăsa la greu (adică atunci când exagerezi cu delicatesele). Croiul evazat este semimulat pe pulpe şi începe să se lărgească de la genunchi în jos, alungind şi subţiind picioarele. Poartă-i neapărat cu tocuri şi vei vedea cum te preschimbi, ca prin magie!

Cinci modele de pantaloni care te fac să pari mai slabă

Pantaloni skinny

Acest model de pantaloni, revenit la modă, a fost multă vreme repudiat de femeile cu forme, fiind considerat total nepotrivit pentru siluetele care au câteva kilograme în plus. Secretul stă însă în alegerea modelului corect, flatant, de pantaloni mulaţi: mergi întotdeauna pe mâna negrului, combină cu tocuri şi nu uita de talia înaltă. Astfel, silueta ta se apropie de proporţiile unei clepsidre. Un alt atu fenomenal al pantalonilor skinny este că desenează forme şi pe trupurile atletice, ceea ce îi apropie de perfecţiune!

Cinci modele de pantaloni care te fac să pari mai slabă

Pantaloni cu talie înaltă

Elementul de croi care se dovedeşte câştigător în cazul tuturor tipurilor de pantaloni şi al tuturor materialelor şi culorilor este talia înaltă! Ce îţi aduce în plus faptul că o contrazici pe Britney Spears şi ai ei blugi indecent de decoltaţi, din anii '90? În primul rând, talia înaltă îţi accentuează mijlocul şi ţine ascunse inesteticele depozite de grăsime din regiunea abdomenului. Mai departe, acest model alungeşte picioarele. Nu putem uita însă nici de beneficiul pe care îl aduce sănătăţii şi apariţiei tale; nu mai rişti nici să răceşti, dar nici să îţi expui lenjeria intimă în văzul tuturor!

Cinci modele de pantaloni care te fac să pari mai slabă

Pantaloni largi

Din nou, discutăm despre un model care la prima vedere pare destul de periculos. Cu toate acestea, trebuie să ştii că pantalonii largi nu împrumută din volumul lor şi siluetei tale. Dimpotrivă, ei maschează prietenos picioarele groase şi posteriorul mult prea bombat. Din nou, trebuie să ţii însă cont de trucurile de stil: poartă-i neapărat cu tocuri şi alege în partea superioară un top mulat, un sacou cambrat sau orice altă bluză care îţi evidenţiază talia.

‹ Vezi si