Adevarata Stare de Bine

Cum să-ţi păstrezi pantofii cât mai mult timp

Miercuri, 08.03.2017
de Violeta Ieremie

Femeile şi pantofii creează un tot, sunt ca doi magneţi. Pantofii reprezintă unul dintre atuurile feminine şi scot la iveală energia sexuală cu care cucerim lumea.

Ne plac, de-abia aşteptăm să-i scoatem în lume şi să-i purtăm, însă parcă ne plac mai mult când sunt noi.

Din păcate, nu prea există persoane care să ne îndrume cum să-i păstrăm după ce i-am cumpărat. Dacă ne plac foarte mult, o să-i purtăm des şi atunci se uzează.

pantofi aerisiti

Pantofii, ca şi hainele, sunt cumpăraţi cu intenţii specifice: pentru birou, pentru ocazie specială, pentru un anumit anotimp.

Aşadar, după ce îi cumperi, pentru cele mai multe dintre noi este o dilemă dacă aruncăm cutia, o păstrăm, punem pantofii înapoi în cutie după ce îi purtăm sau îi lăsăm pe toţi în hol, la intrare, sau în dulap.

Porţi o pereche de pantofi des

pantofi in dulap

În acest caz, este recomandat să nu-i pui în cutie, deoarece picioarele tale transpiră şi atunci, punându-i la loc în cutie, păstrezi umezeala şi astfel se deteriorează. Îi poţi pune pe rafturi special amenajate pentru ei sau în dulapuri personalizate, astfel încât să fie şi la îndemână, şi aerisiţi.

Porţi pantofi numai la ocazii speciale

Dacă ești în această situație, este indicat să-i pui în cutie, fiind astfel protejaţi de praf, de lumina soarelui şi de temperatură.

Pentru a-i purta şi cu altă ocazie, este bine să-i umpli cu pernuţe de silicon, ca să-şi păstreze forma şi să nu se deformeze.
Sunt multe cazurile în care, din lipsă de informare, ni se strică lucrurile care ne plac nouă foarte mult, dar este atât de simplu să prevenim şi să avem grijă de ele, astfel încât să ne putem bucura de ele cât mai mult.

Între femeie şi pantof se creează o relaţie specială, acesta ia forma personalităţii şi a stilului ei de viaţă. Când calci mai apăsat cu un picior, pantoful respectiv se uzează mai mult decât celălalt şi este ca o reflexie a vieţii celei care îl poartă.

Informarea cu privire la prelungirea vieţii pantofilor pe care tu îi adori este atât de importantă pe cât te preţuieşti pe tine. Ai căutat pantofii care să te fascineze, ai investit în imaginea ta, i-ai ales cu grijă, acum ai grijă de ei în continuare şi fă-i să se simtă bine la tine acasă.

Aşadar, pantofii pe care îi porţi des îi laşi în afara cutiei să se aerisească, iar de pantofii de ocazie ai grijă şi-i fereşti de praf, lumină puternică şi căldură punându-i în cutie şi cu pernuţe de silicon înăuntru care să le păstreze forma.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!