swipe

Alte subiecte care te-ar putea interesa

Greșeli vestimentare pe care să le eviți în vara 2017

Porți rochii strâmte cu pantofi sau botine cu toc @dressmakessexy

Faimoasele rochii bodycon au părăsit și garderoba lui Kim Kardashian, ceea ce demonstrează că steaua lor a apus. Sunt, însă, în continuare îmbrăcate de numeroase femei, mai ales pe timp de vară. Deși pot funcționa într-un ansamblu inedit (cu o pereche de papuci marocani sau cu sandale cu toc gros), ele vor respira vulgaritate alături de pantofii cu toc și platformă sau de botinele ultra înalte.

Greșeli vestimentare pe care să le eviți în vara 2017

Fuste scurte și top cu decolteu @ nataliesclosetxo

Chiar dacă vara 2017 nu e cea mai mare fană a fustelor scurte (le acceptă doar pe cele originale, cu aplicații sau pe cele petrecute), se va scutura nemulțumită în fața combinațiilor de fustă scurtă și top decoltat. Dezvelește-ți ori picioarele, ori decolteul: e o regulă veche de când moda și nicicând mai actuală!

Greșeli vestimentare pe care să le eviți în vara 2017

Ai devenit sclava mesajelor și aplicațiilor @ magz.kh

Blugii, cămășile și topurile cu aplicații sunt cele mai strălucitoare stele ale momentului, dar nu înseamnă, însă, că poți cădea cu totul în patima lor. Una dintre cele mai crunte greșeli vestimentare ale verii este să porți haine împânzite doar cu mesaje și aplicații: nu vrei să arăți de parcă tocmai ai fi călătorit în timp, din anii 90 până acum!

Greșeli vestimentare pe care să le eviți în vara 2017

Porți jeans skinny și pantofi cu toc @ bellesboutique2017

Iată o altă combinație care a apus în vara 2017! Am devenit tot mai conștiente de pericolele la care ne supunem atunci când purtăm jeans skinny, dar parcă nu am renunța cu totul la ei. Acest articol s-a transformat, însă, în protagonist de greșeală vestimentară atunci când e purtat alături de stilettos sau botine cu toc și un top transparent. Combină-l cu papuci, cu mocasini sau balerini și îi poți nuanța latura casual.

Greșeli vestimentare pe care să le eviți în vara 2017

Cazi iar în plasa acelor blugi mult prea scurți @ fukn_nicole

Dacă ți se văd fesele din ei atunci când mergi, nu e deloc ok. Da, modelul de shorts cu talie înaltă ne aduce aminte instant de vară, dar, dacă te-ar putea propulsa direct în videoclipurile lui Jason Derulo, înseamnă că ai exagerat. Poate că mai ai o șansă cu acest articol vestimentar condamnat de tendințe pe malul mării, dar nici aici nu beneficiezi de libertate completă!

Greșeli vestimentare pe care să le eviți în vara 2017

Exagerezi cu trendul maxi @ denisemarieko

Cum știi dacă fusta sau rochia ta maxi sunt prea lungi? În cazul în care pășești cu grijă continuă, ca nu cumva să te împiedici de tiv, iar marginea piesei tale vestimentare strânge tot praful de pe stradă, poți fi sigură că ai exagerat. Maxi nu mai este la modă în vara 2017, cel puțin nu în interpretările sale clasice: e adus în actualitate de crăpături adânci sau de asimetrii, fiind ușor supus greșelilor stilistice în varianta sa tradițională.

‹ Vezi si