swipe

Imprimeuri pe care o femeie stilată NU le poartă

Imprimeul leopard

O femeie stilată nu devine o victimă a modei, chiar dacă observă că aproape fiecare sezon promovează agresiv un anumit tip de imprimeu. Cel tip leopard este unul dintre acele imprimeuri ce pare să aibă caracter nemuritor în lumea fashion, dar o femeie cu principii vestimentare nu îl va purta niciodată. Și dacă se va întâmpla acest lucru, cu siguranță el nu va deține supremația în outfit, ci va fi doar o pată exotică, una care să alunge puțin monotonia.

Imprimeuri pe care o femeie stilată NU le poartă

Imprimeul tip reptilă

Nici imprimeul tip reptilă nu se numără printre preferatele unei femei stilate, cu atât mai mult dacă piesa respectivă nu avantajează silueta. Ea va opta cel mult pentru câteva accesorii decorate cu acest tip de imprimeu, cum ar fi o geantă ori o pereche de pantofi, pe care le va purta doar la ceas de seară.

Imprimeuri pe care o femeie stilată NU le poartă

Imprimeul cu fructe

O reprezentantă a sexului frumos care are gusturi bune nu va purta niciodată piese vestimentare care abundă în imprimeuri cu fructe. Chiar dacă se poartă itemurile cu fructe, ea va avea grijă atunci când își alege un astfel de articol vestimentar. În niciun caz nu va miza pe un outfit decorat în întregime în acest mod.

Imprimeuri pe care o femeie stilată NU le poartă

Imprimeul floral exuberant

Imprimeul floral se află în tendințe de câteva sezoane, însă oricât de îndrăgostită ai fi de el, nu te juca prea mult cu astfel de piese. Poți să cazi foarte ușor în capcană și să construiești o ținută ridicolă. Mai bine urmează exemplul unei femei stilate și aplică populara regulă „less is more”. Vei avea mai mult de câștigat dacă o respecți.

Imprimeuri pe care o femeie stilată NU le poartă

Mixul de printuri

Mai multe imprimeuri în același outfit? Creatorii de modă spun „Da!” acestui mix îndrăzneț, dar o femeie stilată nu va sta prea mult pe gânduri, ci îl va refuza. Ea nu este adepta outfiturilor aglomerate din punct de vedere vizual, ci le preferă oricând pe cele mai simple. Gusturile ei rafinate îi dictează să nu facă niciodată astfel de combinații vestimentare, chiar dacă specialiștii fashion declară că sunt de tipul „to die for”.

‹ Vezi si