Iti prezentam un nou brand: Giorgal - tinutele care pun in valoare frumusetea naturala a romancelor

Vineri, 01.04.2016
de Diva Hair

Giorgal vorbeste despre simplitatea unui look curat, cu finisaje impecabile si texturi de calitate superioara. Giorgal propune linii compuse din elemente omogene, cu imprimeuri unicolore, adaugand diferite accente care denota eleganta si rafinament. Tinutele sunt realizate intr-o gama cromatica ampla, pornind de la nonculori sau tonuri reci, pana la nuante pastelate, calde.

 

 

Prin natura lor, tinutele Giorgal scot la iveala frumusetea naturala a femeii, contureaza liniile corpului si emana un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atat pentru o tinuta casual sau smart casual, cat si pentru una sofisticata, de seara. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor indeamna la cat mai multe imbinari de texturi si culori.

Piesele Giorgal abordeaza un stil clasic, presarat cu tonuri minimaliste, moderne si croiuri care avantajeaza o larga paleta de feminitate. Deoarece frumusetea naturala a femeii este principalul sau atu, tinutele Giorgal contureaza o figura plina de delicatete.

Creatiile Giorgal sunt menite a fi puse in valoare de personalitatea femeii care le poartasi nu invers. Hainele Giorgal isi insusesc originalitatea din caracterul fiecarei doamne sau domnisoare care poarta piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate si rafinament, creatiile Giorgal raman actuale, nu isi pierd din frumusete si nu se perimeaza.

Giorgal este un brand discret, care nu epateaza ci se lasa puse in valoare  de adevarata frumusete a romancelor: frumusetea data de o atitudine naturala si eleganta.

Create si desavarsite exclusiv in Romania, colectiile Giorgal pot fi gasite in magazinul Giorgal din Pitesti (Jupiter City Shopping Center) si online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro si www.amafashion.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!