Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Până acum ai folosit greşit fixativul! Uite cum trebuie aplicat

Luni, 27.03.2017
de Violeta Ieremie

Femeile au multe atuuri şi unelte la dispoziţie în ceea ce priveşte frumuseţea, însă nu întotdeauna ştim să le folosim în mod corect. Cu toate lucrurile la dispoziţie care ne ajută să fim feminine şi să ne îmbunătăţim imaginea, uneori mai rău ne putem face sau le folosim incorect pentru că aşa ştim din generaţie în generaţie.

Însă mereu există şi o a treia, a patra, a zecea metodă de a face un lucru, numai că nu ne-am gândit la asta sau nu ştim ce înseamnă, de fapt, şi atunci ne oprim din căutat sau mergem pe calea pe care o cunoaştem, deşi poate nu este cea mai potrivită.

Părul, în special, este definitoriu pentru femei, indiferent de lungimea lui. Aranjarea lui ne ia timp, bani şi îndemânare, iar la sfârşit nu suntem mereu mulţumite. Sunt mulţi factori pentru care se întâmplă acest lucru, iar unul are legătură cu felul în care utilizăm produsele de înfrumuseţare, ce cantitate punem, cât de potrivite sunt pentru noi.

fixativ in par

În acest caz, este vorba despre fixativul pe care fiecare femeie l-a folosit măcar o dată în viaţă. E foarte posibil ca tocmai acest produs să fie responsabil pentru părul prea încărcat sau pentru buclele lăsate.

Cam fiecare dintre noi ştie să folosească fixativul după varianta clasică: îl agiţi un pic, apoi îl ţii la o depărtare de câţiva centimetri faţă de păr şi te dai cu el.

Dar te-ai gândit la următoarea metodă ieşită din comun?

Îţi pui fixativ pe mâini, apoi îţi treci mâinile prin păr.

Este ceva neobişnuit, dar mult mai eficient. Când te dai cu fixativ pe păr după vechea metodă, poţi să-l încarci mult, având impresia că nu te-ai dat destul, sau poţi să nu ajungi la buclele care trebuie, apoi te miri că s-a lăsat coafura şi te-ai chinuit degeaba.

Formula care te ajută cel mai bine este să aplici fixativ direct din palme.

Aşa, poţi să-ţi defineşti mult mai bine buclele, pentru că o să ai grijă de fiecare în parte şi nu le vei mai încărca inutil.

Aşadar, iei fixativul, îl agiţi un pic, îţi pui în palme, pe care le freci puţin, apoi îţi dai cu mâinile prin păr.

Riscul este să rămâi cu mâinile lipicioase, dar după aceea îţi ia câteva secunde să te speli. În schimb, cu tehnica asta, îţi protejezi părul şi îi dai forma pe care o vrei. Lasă-ţi părul să se mişte, să respire şi foloseşte metoda aceasta inedită de a-ţi face o coafură care să reziste, dar să arate şi bine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!