swipe
↓ citeste mai jos ↓
Pantaloni largi purtaţi în botine Pantaloni largi purtaţi în botine
1 / 5
Cargo pants Cargo pants
2 / 5
Pantalonii palazzo Pantalonii palazzo
3 / 5
Culottes şi botine masive Culottes şi botine masive
4 / 5
Colanţi Colanţi
5 / 5

Pantaloni pe care să NU-i porţi niciodată cu botine

Pantaloni largi purtaţi în botine

Pantalonii largi vor arăta dezastruos dacă îi bagi în botine! Nu faci decât să adaugi volum nedorit într-o zonă extrem de crucială pentru silueta unei femei, gleznele. Pe lângă acest deserviciu imens adus propriului trup, trebuie să recunoşti că această asociere nu arată bine nici din punct de vedere estetic. De asemenea, evită să recurgi, precum Jessica Alba, la pantaloni din materiale subţiri: emană vară prin toţi porii, total nepotrivit cu botinele!

Pantaloni pe care să NU-i porţi niciodată cu botine

Cargo pants

Cargo pants (sau pantalonii de camuflaj) au fost la modă în anii 2000, dar i-am trecut cu vederea în ultima perioadă. Cu toate acestea, ei au episoade scurte de celebritate, justificate şi de perioada grea pe care o traversăm la nivel mondial. Singura modalitate în care pot arăta hot (în afară de cazul în care sunt îmbrăcaţi de femeile din armată, care ne inspiră cu puterea lor) este alături de încălţăminte glam (stilettos şi sandale cu toc). Asocierea cu botine este una nereuşită!

Pantaloni pe care să NU-i porţi niciodată cu botine

Pantalonii palazzo

Discutăm din nou despre un model de pantaloni care a făcut furori anii trecuţi şi care este în continuare abordat de divele de street style. Deşi pantalonii palazzo, lungi şi extra largi, nu arată foarte mult din încălţămintea ta, purtându-i cu un model voluminos, masiv, precum botinele cu platformă, de exemplu, vei obţine din nou o amplificare a circumferinţei piciorului. Nu vrei să arăţi ca o Spice Girl catapultată din greşeală în viitor!

Pantaloni pe care să NU-i porţi niciodată cu botine

Culottes şi botine masive

Ne referim acum la modelul clasic de culottes, foarte largi, terminându-se imediat sub genunchi, nu la pantalonii cropped, mai lungi şi mai puţin evazaţi, care sunt cel mai bun tovarăş al botinelor. Spre deosebire de această interpretare actuală, culottes purtaţi alături de botine masive, cu platformă sau toc gros, nu vor face decât să îţi îngroaşe şi să îţi scurteze optic piciorul. Efectul este vizibil la Hillary Duff!

Pantaloni pe care să NU-i porţi niciodată cu botine

Colanţi

Dacă eşti Gigi Hadid sau Kendall Jenner, opreşte-te aici! În cazul în care nu te numeri printre supermodelele sau vedetele care îşi permit să iasă oricum vor pe stradă, asocierea de colanţi şi botine nu este cea mai fericită. Nu ne referim doar la faptul că acest model de pantaloni scoate în evidenţă orice kilogram în plus, cât mai ales la noile reguli ale esteticii modei: colanţii sunt purtaţi acum cu încălţăminte sport sau cu talpă joasă, în niciun caz cu tocuri! Dacă nu ne crezi, poţi să o priveşti pe Mariah Carey!