Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Testul rafinamentului: tu ești o doamnă adevărată?

Joi, 30.03.2017
de Andreea Baluteanu

Moda trece, dar stilul rămâne. Cu siguranță, vorbele lui Coco Chanel au marcat istoria datoriră autenticității lor, vizibilă mai ales azi: sunt femei care urmează orbește trendurile, îmbrăcând cele mai noi haine, dar fără a le mula pe personalitatea lor, dar și adevărate doamne care, deși rămân fidele unui stil, îl îmbogățesc constant, dovedindu-şi permanent superioritatea în fashion.

Vrei să afli dacă te numeri printre aceste femei, simboluri ale eleganței? Alege o imagine din testul de mai jos și află cât de rafinată ești!

Testul care îți spune dacă ești o doamnă adevărată!

Alege una dintre imaginile de mai jos, cea care se aplică cel mai bine stilului tău, acel obiect pe care l-ai purta fără ezitare!

testul rafinamentului

 1. Ai ales eșarfa

Orice ținută e înviorată dacă este împodobită cu o eșarfă multicoloră, care să îi ofere personalitate din plin! Aleasa ta e o eșarfă superb imprimată, din mătase, care te acoperă cu o mângâiere diafană și te scoate în evidență într-un mod stilat.

Fără doar și poate, ești o femeie elegantă, dar uneori prea supusă dorinței de a se remarca. Urmezi trendurile și mai comiți uneori greșeala de a purta ceva ce nu ți se potrivește, doar pentru că e la modă. Ai o eleganță naturală și un simț stilistic desăvârșit: de ce nu asculți de ele, în loc să pleci urechea spre vocea străzii?

 1. Ai ales mănușile

Din dantelă veche, care murmură povești, mănușile au fost alegerea doamnelor de altădată, care nu frecventau modernul solar, ci își fereau delicatele mâini de lumina soarelui. Precum ele, și tu ești o bijuterie, poate una eliberată într-o lume nepotrivită, ceea ce nu îi scade însă din prețiozitate.

Ești, fără urmă de îndoială, o doamnă adevărată, una pentru care rafinamentul nu mai are niciun secret. Cu toate acestea, uneori respingi cu prea mare vehemenţă orice trend, doar pentru că nu s-a născut în lumile de altădată, cu apusa lor strălucire. Încrede-te în atuurile spiritului tău sofisticat, dar acceptă și să inovezi; până la urmă, moda e nemuritoare tocmai pentru că e mereu atât de proaspătă!

 1. Ai ales pălăria

Nu cumva faci parte din regalitatea britanică? Fie că ești sau nu rudă cu Kate Middleton, noi ne simțim onorate că ne citești. Ai făcut alegerea perfectă, care demonstrează că ești o doamnă adevărată, de la ultimul fir de păr până în vârful unghiilor!

Ceea ce te departajează pe tine de restul femeilor este nu doar eleganța desăvârșită, ci și perfecta ta autenticitate și actualitate. Ești rafinată, dar modernă, nu te temi să te joci cu trendurile, precum o Prințesă Diana poposită în 2017. Accesoriul tău preferat e o pălărie elegantă cu voal de dantelă, dar și cu ștrasuri glam, perfecta ta întruchipare.

 1. Ai ales perlele

Pentru tine, eleganța e reflectată de un șirag impecabil de perle. Ești o Coco Chanel a lumii moderne, un idol de stil care nu ezită să cheltuie sume imense pentru a fi sigură că e mereu la patru ace. Nu te sfiești să investești cea mai mare parte a salariului în imaginea ta, pentru că știi cât de mult contează.

Ești o reflecție a rafinamentului actual, unul scump, perfect pus la punct, care atrage toate privirile. Luxul e o componentă a vieții tale și nu te-ai vedea altfel decât mereu impecabilă, captivând priviri pline de admirație sau de invidie. Avem o singură observație: nu uita că frumusețea se regăsește și în obiectele cu etichetă de preț lipsită de o trenă de zerouri și că adevăratele doamne strălucesc chiar și în mizerie!

Te mulțumesc rezultatele pe care le-ai primit la testul rafinamentului? Tu ești o doamnă adevărată?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!