Adevarata Stare de Bine

Review pentru Fard de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again

Duminică, 27.10.2013
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again ofera culoare si ilumineaza pometii, pentru un look sanatos, radios. Contine doua nuante, mata si sidefata, indeplinind astfel un dublu rol: blush si iluminator.

Fardul de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again ofera culoare si ilumineaza pometii, pentru un look sanatos, radios. Contine doua nuante, mata si sidefata, indeplinind astfel un dublu rol: blush si iluminator.

Cum ti se pare Fard de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again? Voteaza!

0 (0)
Fard de obraz  Miss Sporty Ohh! Blushed Again

10 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again tenteaza cu nuantele sale frumoase si capacitatea de iluminare, indeplinite de formula dublu compartimentata. Are la baza pigmenti de culoare subtili, care ofera un look natural. Ingredientele cu potential de a reflecta lumina vor crea un aspect radios, sanatos al pometilor.

Textura pudrata a blush-ului se aplica cu ajutorul unei pensule, avand o formula buildable care permite folosirea de mai multe straturi, fara a incarca tenul. Ambalajul simplu, cu capac transparent de plastic si recipient albastru, are un aspect banal, dar se dovedeste practic prin posibilitatea de a observa nuanta si cantitatea de produs ramasa. Nu contine pensula sau oglinda, pentru a facilita aplicarea.

Mod de folosire
: Aplica cu o pensula, pe pometi si deasupra lor, urcand catre tample. Formula sa permite aplicarea de straturi succesive, pentru o culoare mai pronuntata si o conturare de efect, fara a conferi un aspect incarcat.

Cel mai important avantaj al fardului de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again este reprezentat de raportul excelent intre pretul si calitatea oferite. Intr-adevar, la o suma modica, produsul aduce atuuri prezente la farduri de obraz mult mai scumpe. Nuantele frumoase contureaza trasaturile, iar capacitatea de iluminare iti va conferi un look radios, sanatos. Formula dublu compartimentata indeplineste cele doua functii de baza ale unui produs de gen: de blush si iluminator. Efectul natural va insoti foarte bine un look de zi, iar textura buildable permite aplicarea de mai multe straturi. Rezistenta este un element care te poate surprinde placut.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al fardului de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again, textura prafoasa, care poate presupune anumite dificultati la aplicare, se remarca. Ambalajul cu aspect banal si absenta pensulei si a oglindei sunt puncte negative. Pigmentarea nu este foarte pronuntata.

Atuurile sale: raportul foarte bun intre pret si calitate, nuantele frumoase, dublu compartimentate, indeplinind functia de blush si iluminator, alaturi de rezistenta buna, sustin achizitia fardului de obraz Miss Sporty Ohh! Blushed Again.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!