Adevarata Stare de Bine

Review pentru Fard de obraz Lancôme Subtil Blush

Sâmbătă, 26.10.2013
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz Lancôme Subtil Blush contureaza in mod natural pometii, reflectand frumos lumina. Are o textura fina care se aplica fara probleme si ofera o senzatie de confort. Este disponibil in trei variante: cel simplu, pentru un efect lejer, Sheer, pentru un look transparent si Shimmer, pentru o stralucire cu proprietati duble de reflexie a luminii.

Fardul de obraz Lancôme Subtil Blush contureaza in mod natural pometii, reflectand frumos lumina. Are o textura fina care se aplica fara probleme si ofera o senzatie de confort. Este disponibil in trei variante: cel simplu, pentru un efect lejer, Sheer, pentru un look transparent si Shimmer, pentru o stralucire cu proprietati duble de reflexie a luminii.

Cum ti se pare Fard de obraz Lancôme Subtil Blush? Voteaza!

0 (0)
Fard de obraz Lancôme Subtil Blush

140 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz Lancôme Subtil Blush tenteaza cu finisarea sa, care variaza de la cea naturala la cea ultrastralucitoare, cu textura fina si matasoasa, care se aseaza frumos pe fata si cu rezistenta buna. Are la baza microparticule de nylon, delicate si de mica, care asigura un look satinat ireprosabil. Polimerii siliconati ofera o finisare uniforma. Microsferele translucide SheerOptic creaza un look subtil, pudrele minerale si kaolina matifiaza in profunzime. A treia varianta, Shimmer, contine agenti ultra stralucitori si tehnologia ShineReflect, cu proprietati duble de reflexie a luminii.

Textura extrem de fina, matasoasa a fardului de obraz se aplica fara probleme si ofera o senzatie de confort. Ambalajul in nuante elegante de negru, cu o pensula care promite o aplicare profesionala, este decorat cu trandafirul simbol al brandului, elegant si sofisticat.

Mod de folosire
: Trece usor pensula peste stratul de blush, scutura pentru a elimina excesul de produs, apoi aplica lejer peste pometi si pe deasupra lor, creionand un strat pierdut catre tample.

Cel mai important avantaj al fardului de obraz Lancôme Subtil Blush este reprezentat de prezenta celor trei variante: cea clasica, cu efect natural, Sheer, transparenta si Shimmer, ultrastralucitoare. Produsul reuseste astfel sa impace toate gusturile si se potriveste tuturor ocaziilor. Contine ingrediente care contureaza frumusetea tenului si sculpteaza pometii. Capacitatea de reflexie a luminii iti va pune in valoare trasaturile. Rezistenta este multumitoare, fardul de obraz mentinandu-se intr-o stare buna pe fata, pe tot parcursul zilei. Este usor de aplicat, textura fina, matasoasa intinzandu-se frumos, fara a incarca tenul. Produsul este suficient de consistent, durand destul de mult. Pigmentarea medie este potrivita pentru un look de zi, iar ambalajul specific casei franceze este un element care iti va atrage atentia.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al fardului de obraz Lancôme Subtil Blush, pretul destul de ridicat se remarca. La fel ca la majoritatea produselor de gen, pensula cu care este prevazut nu favorizeaza o aplicare profesionala, dar poate fi folosita pentru eventualele retusuri de peste zi.

Aspectele care atrag atentia: formula fina, care se aplica si se intinde frumos pe fata, cele trei variante, care corespund tuturor gusturilor, nuantele frumoase si efectul de iluminare, de la cel discret la cel mai vizibil, favorizeaza achizitia fardului de obraz Lancôme Subtil Blush.

Gramaj: 6 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!