Review pentru Tus de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster

Miercuri, 10.09.2014
de Andreea Baluteanu

Tusul de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster mizeaza pe un negru intens, pigmentii extrem de pronuntati de culoare fiind ideali in acest sens. In plus, garanteaza un contur usor de realizat, fara defecte, gratie aplicatorului gros.

Tusul de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster mizeaza pe un negru intens, pigmentii extrem de pronuntati de culoare fiind ideali in acest sens. In plus, garanteaza un contur usor de realizat, fara defecte, gratie aplicatorului gros.

Cum ti se pare Tus de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster? Voteaza!

1 (1)
Tus de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Tusul de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster tenteaza cu nuanta intensa de negru, cu aplicatorul de dimensiuni mai mari care promite sa redea un contur perfect, fara probleme, cu rezistenta si aplicarea placuta. Contine pigmenti Black Ink care vor reda nuante extrem de pronuntate de negru.

Textura mai dura a tusului de ochi se dovedeste mai dificil de aplicat decat cea cremoasa a majoritatii produselor de gen. Ambalajul de dimensiuni mai mari, in nuante glam de negru si accente elegante de auriu, are un design modern care atrage atentia.

Mod de folosire : aplica punctat pe linia genelor si pe pleoapa superioara. Aplicatorul de dimensiuni mai mari promite o utilizare mai facila si trasarea rapida a unei linii precise.

Cel mai important avantaj al tusului de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster este reprezentat de recipientul de mari dimensiuni, care il detaseaza de concurenta. Utilizat in mod adecvat, va garanta o utilizare mai rapida, mai precisa si mai usoara decat un tus de ochi traditional. Ambalajul modern, cu accente elegante si glam iti va atrage cu siguranta atentia. Nuanta de negru adauga profunzime si mister privirii, cu toate ca nu va impresiona prin intensitatea sa, in ciuda afirmatiilor producatorilor. Reputatia pozitiva L'Oréal poate incuraja la randul sau achizitia.

Principalul dezavantaj al tusului de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster este conferit de dificultatea de utilizare, pentru cele mai putin experimentate in folosirea unui astfel de recipient. Varful mai dur se usuca mai repede si nu aluneca in mod confortabil pe pleoapa superioara. Se poate dovedi mai greu de demachiat.

Luand in calcul gama de atuuri a tusului de ochi L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster, merita sa il testezi.

Ingrediente : Aqua / water, ci 77266 [nano] / black 2, acrylates copolymer, butylene glycol, sodium lignosulfonate, sodium laureth-11 carboxylate, glycerin, dipropylene glycol, propylene glycol, phenoxyethanol, alcohol, polysorbate 80, potassium sorbate, sodium laureth-12 sulfate, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, edta. (fil b158152/2).