2021 te obligă să te lepezi de vechiul TU! O nouă eră începe și trebuie să fii pregătită pentru asta

2021 te obligă să te lepezi de vechiul TU! O nouă eră începe și trebuie să fii pregătită pentru asta

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fiecare An Nou reprezintă un alt început, chiar dacă nu realizezi în acele momente. Anul 2020 a fost marcat de întreruperi, reflecții, singurătate, trezire și schimbare. În 2021 vei culege toate roadele din ultimele luni și vei putea să te bucuri de abundență și prosperitate.

Însă trebuie să fii pregătită pentru a deschide o nouă ușă. Ai suficient timp până la sfârșitul anului pentru a face o retrospectivă a ultimelor luni și să realizezi ce trebuie să schimbi, pentru a-ți fi și mai bine de acum încolo. Și nu ești singura. Omenirea trece printr-o fază de trezire colectivă. Schimbarea conștiinței este marcată mai întâi de faptul că realizezi că trebuie să faci ceva diferit. Probabil ai fost forțată să urmezi regulile sistemului social, rutinele și tradițiile care te-au controlat în trecut și care nu au fost construite în beneficiul tău. Nu te-au ajutat în felul în care ai avut nevoie.

La nivel individual, aproape toată lumea a trecut printr-un ciclu intens de moarte și renaștere, metaforic vorbind, adică o perioadă de dezintegrare pozitivă a personalității, credințelor și ideilor. Acest proces este extrem de incomod pentru că, la fel ca un șarpe care își leapădă pielea, trebuie mai întâi să te eliberezi de vechiul TU, pentru ca noua ta viață să înceapă.

2021 - anul marilor schimbări

Dacă există un obiect pe care nu l-ai aruncat, deși ai știut că trebuie să meargă direct la gunoi sau că trebuia să pui capăt relației tale toxice, orice pas pe care nu l-ai făcut, deși știai că este benefic - în 2021 vei fi obligată să le faci pe toate - pentru că intrăm într-o eră complet nouă.

Viața de acum nu mai este ca cea de acum zece ani și este valabil și peste zece ani de acum încolo. Deși probabil speri că schimbările vor fi pozitive, renunțarea la zona de confort nu este niciodată ușoară și poate te vei simți vulnerabilă în fața acestor pași importanți.

Poate ai avut șansa de a analiza cu atenție cine ești, ce faci, cu cine îți petreci viața și unde. Dacă nu ai avut această reflecție forțată este bine să începi să o ai pentru că doar așa vei putea să îți dai seama unde trebuie să fii. Dezvăluirile și schimbările care au avut loc în 2020 te vor ajuta ca în 2021 să scuturi și ultimele rămășițe care te-au ținut pe loc de mult timp.

Citește și: Nu te lăsa copleșită de ce nu poți controla, eliberează-ți mintea și acceptă ideea că totul se întâmplă spre binele tău

Dacă 2020 a fost ca un catalizator, 2021 este o perioadă de vindecare. În 2021 vei putea să te folosești de tot ce ai învățat până acum pentru a îmbrățișa cu bucurie schimbările din viața ta. Acceptă persoana care trebuie să devii. Deși este înfricoșător să renunți la tot ceea ce faci ca să te simți în siguranță, va trebui să te împaci cu ideea că dacă nu ai acțiuni mărețe vei rămâne blocată în trecut și nu vei evolua.  

Nu trebuie să rămâi blocată. Tot ce ai simțit și experimentat până acum în viață te-a pregătit pentru acest moment. Este timpul să te lepezi de TINE și să devii persoana care ai visat mereu că vrei să fii. Viața este trecătoare și plină de surprize. Dacă nu te eliberezi de lucrurile vechi nu vei putea să prosperi și să fii o mai bună versiune a ta. 

Surse articol: ThoughtCatalog / Makingsenceofscents / Learninvestearn

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Diferența dintre zahăr vanilat și zahăr vanilinat. De ce trebuie să citești întotdeauna eticheta unui produs de acest gen
Diferența dintre zahăr vanilat și zahăr vanilinat. De ce trebuie să citești întotdeauna eticheta unui produs de acest gen
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - psihologie

    1. 8 exerciții antistres pe care le poți face acasă (269 vizite)