Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce spune dormitorul despre personalitatea ta

Alida Enache

Felul în care avem grijă de lucrurile noastre și ni le păstrăm spune foarte multe despre personalitatea fiecăruia. De asemenea, felul în care ne întreținem dormitorul, baia sau orice altă încăpere în care ne petrecem timpul poate dezvălui trăsături importante ale caracterului nostru.

Poate preferi stilul minimalist sau poate adori curățenia, poate lași multă dezordine în urma ta sau poate că pur și simplu dormi mai bine într-un dormitor colorat. Oricum ar fi, toate aceste aspecte care ți-ar putea părea nesemnificative te definesc cel mai bine. Află din rândurile de mai jos ce spune dormitorul tău despre personalitatea ta!

Imagine cu o femeie care stă pe pat în dormitor

Ce spune dormitorul despre personalitatea ta

Dormitor minimalist

Imagine cu un dormitor decorat în stil minimalist

Dacă ai un dormitor simplu, cu un pat, un dulap și un birou pentru studiu, atunci acesta ar putea fi considerat minimalist. Un astfel de dormitor sugerează faptul că tu ești o persoană convențională, chiar tradițională și probabil că adori controlul. Nu-ți scapă niciodată nimic din vedere, iar planurile tale de viitor sunt foarte bine definite. De altfel, ai tendința de a te pierde printre propriile-ți gânduri și îți este foarte greu să-ți exprimi sentimentele. Ești mai mult o persoană practică și rațională.

Dormitor dezordonat

Imagine cu un dormitor dezordonat

Ai atât de mult spațiu de depozitare, dar lucrurile tale sunt mereu întinse e jos sau aruncate fără niciun sens prin cameră. Ai uitat să duci gunoiul și chiar să verifici poșta și niciodată nu ai timp să mănânci acasă. Dacă te-ai regăsit în această descriere, asta ar putea însemna că lumea te vede drept o persoană haotică, puțin rece, căreia nu îi pasă de existența sau de părerea altora. În realitate, ești chiar foarte empatic/ă, iubitor/iubitoare și blând/ă și, cel mai important, latura ta creativă este foarte dezvoltată.

Dormitor elegant, frumos decorat, plin de farmec

Imagine cu dormitor glam, frumos decorat, plin de farmec

O cameră mare, spațioasă cu pereți decorați cu bun gust și cu alte ornamente sofisticate așezate pe rafuri poate sugera faptul că ești o persoană extrem de conștiincioasă. În cazul în care camera ta arată asemenea unui dormitor găsit pe Instagram sau într-o revistă de amenajări interioare, tu ai putea fi descris/ă drept cineva căruia îi lipsește creativitatea sau chiar interesul pentru artă. Cu toate acestea, ești o persoană extrovertită, adeptă a tendințelor. În general, nu lași oamenii să te cunoască prea bine și ești ocupat/ă creându-ți o anumită imagine da fațadă care să-ți aducă validarea celor din jur.

Dormitor de tipul cozy

 Imagine cu dormitor de tipul cozy

O cameră decorată artistic în stilul cozy, cu luminițe și cu perne confortabile peste tot ar putea indica foarte multe lucruri despre personalitatea ta. Îți place foarte mult să călătorești, chiar dacă nu ai făcut-o prea des și cu siguranță că nu vei rata nicio șansă de a descoperi lumea. Mai mult, nu prezinți interes pentru tendințele actuale și simți că niciodată nu te-ai putea încadra în acestea oricum. Îți place să-ți amenajezi dormitorul după propriul plac, să fie cât mai confortabil, practic și drăguț decorat. De asemenea, petreci mult timp în propria companie și ai multă încredere în tine.

Citește și: 9 sfaturi care te pot ajuta să treci mai ușor peste încercări. Viața ta va fi mai ușoară dacă vei ține cont de ele

Surse articol: Timesodindia, BBC, Psych2go

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta