Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Schimbări din organism care prevestesc moartea

Redactor Divahair.ro

Viața este darul prețios asupra căruia niciun om nu are control, iar moartea ne poate răpi într-o clipită pe cei dragi nouă. Însă atunci când este vorba despre persoane cu vârstă înaintată, oricât de greu ne-ar fi să le acceptăm plecarea, sunt semne care ne arată acest lucru.

Citindu-le, ne vom pregăti sufletește pentru aceste pierderi. Iată ce schimbări au loc în organism înainte de moarte!

Răcirea corpului

Picioarele și mâinile unei persoane care este la un pas de moarte încep să se răcească progresiv. La atingere vom vedea că acestea au temperatura unui aisberg. Culoarea pielii se schimbă și ea înainte ca cineva să treacă în neființă. Este un lucru normal, pentru că, din cauza vârstei înaintate, organismul se degradează într-atât încât circulația sângelui are loc din ce în ce mai greu.

Somnul

O persoană care este pe cale să se stingă, mai ales în cazul celor care sunt în vârstă sau sunt foarte bătrâni și bolnavi, are tendința să doarmă tot mai mult. Explicația ar fi aceea că în metabolism au loc schimbări care îi fac pe oamenii aflați în această situație să se simtă lipsiți de energie. Petreceți cât mai mult timp cu acești oameni, țineți-le mâinile strâns, nu le vorbiți tare, deoarece vă aud foarte bine. Șoptiți-le lucruri frumoase!

Dezorientarea

Persoanele care sunt la un pas de a trece pragul vieții spre moarte devin tot mai confuze. Nu mai realizează unde sunt, timpul în care trăiesc, nu mai știu ce identitate au. Acest lucru este cauzat tot de schimbările metabolice. De aceea, atunci când vorbești cu o persoană aflată pe patul de moarte, trebuie să îi spui mai întâi cine ești. Nu te feri să-l înveselești și să-i spui lucruri frumoase, pentru că va avea nevoie de ele.

Neliniștea

Persoana care este pe cale de a se stinge are accese de neliniște. Schimbarea intervine în momentul în care aceasta simte că este la un pas de a trece în lumea celor drepți: are tendința de a trage de lenjeria de pat, de propriile haine. Poți liniști astfel de persoane vorbindu-le în șoaptă, spunându-le lucruri care îi liniștesc, care le fac bine. Explicația neliniștii lor ar fi aceea că simt că pleacă din această lume cu lucruri încă nerezolvate, scrie hospicenet.com.

Schimbarea respirației

Ritmul în care respiră persoanele aflate în prag de moarte se schimbă pe măsură ce momentul final se apropie. Respirația neregulată, oftatul și momentele în care nu respiră deloc devin o normalitate.

Ce părere ai despre trecerea în neființă și despre semnele care prevestesc acest proces?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (144)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!