Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Semne care îți arată că ții în frigider mâncare stricată

Luni, 06.02.2017
de Alexa Galgau
2. Carnea
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

2. Carnea

Dacă mănânci carne stricată, poți face o toxiinfecție alimentară gravă, așa că nu este bine să riști deloc. Carnea stricată își schimbă în primul rând mirosul: dacă atunci când e proaspătă nu prea are un miros anume, atunci când i-a expirat termenul de valabilitatea va prinde un miros ciudat și respingător. Carnea devine lipicioasă la atingere și uneori se decolorează. Acestea sunt cele mai frecvente semne că bacterii precum E.coli, salmonella sau listeria au început să se înmulțească. Când pregătești carnea, este întotdeauna recomandat să nu o faci în sânge, ci bine pătrunsă, mai ales dacă ai cumpărat-o de la reduceri.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!