Tigara electronica Vipercig, cea mai buna alternativa de renuntare la viciu

Joi, 28.01.2016
de Divahair
Sa renunti la fumat este greu, stim! Insa noua tigara electronica Vipercig te poate ajuta sa renunti multmai usor la viciul tau. Daca vrei sa renunti la fumat, tigara electronica Vipercig este cea mai buna alegere, pentru ca iti ofera o experienta a vapatului noua, unica si autentica, precum si un gust rafinat datorita cantitatii de vapori controlati.

La Vipercig, principala noastra grija este sa iti oferim cele mai bune, moderne, fiabile si moderne tigari electronice de pe piata, pentru a te ajuta sa te lasi rapid de viciul care afecteaza anual peste 200.000 de oameni la nivel global. Mai mult, punem foarte mare pret pe siguranta si iti oferim tigari electronice de cea mai buna calitate, de ale caror efecte te vei convinge chiar de la primele vapari.

Studiile recente demonstreaza ca tigara electronica nu este nocivaDe-a lungul timpului, tot mai multi cercetatori au condus studii care atesta faptul ca acest dispozitiv este o varianta demna de luat in calcul atunci cand vrei sa renunti la fumat. Mai mult, acestea au reflectat ca tigara electronica Vipercig nu este doar o modalitate terapeutica, ci si cea mai buna si rapida alternativa sa renunti definitiv la fumat.

In acest sens, Marea Britanie este prima tara din Europa care compenseaza tigarile electronice. Astfel, de la 1 ianuarie 2016, medicii de familie prescriu tigarile electronice ca alternativa de renuntare la fumat, iar oficiali inalti din Ministerul Sanatatii prezic o cerere din ce in ce mai mare pana la finalul anului.

Decizia de a compensa tigara electronica are la baza studiul din iulie 2015, care a relevat ca aceasta este cu pana la 95% mai putin nociva decat tigara traditionala. National Health Service (NHS – Agentia Nationala a sistemului medical de Stat) a decis, astfel, alocarea a 20 de lire sterline/dispozitiv si 10 lire/saptamana pentru consumabile. Conform ministrului Sanatatii din Regat, Jane Ellison, „guvernul britanic considera ca vapatul este mai putin daunator decat fumatul.”


Daca in prezent, in Marea Britanie, sunt peste 1.5 milioane de vaperi, numarul lor ar putea creste de pana la trei ori odata cu compensarea tigarii electronice, o varianta mult mai putin costisitoare decat tigarile din tutun, care costa, in medie, intre 10-15 lire/pachet, in functie de brand.

Soc! Tigara electronica are beneficii pentru inima!

In timp ce tigara cu tutun creste riscul de infarct miocardic, accidente vasculare sau alte boli ale inimii, nu se poate spune acelasi lucru si despre cea electronica. Un cunoscut medic de origine greaca, dr. Konstantinos Farsalinos, medic cardiolog de la Universitatea din Catania si director la Institutul de Medicina Interna si Cardiologie, emite o ipoteza care starneste valva in intreaga lume: „Trecerea de la tigarile obisnuite la tigara electronica duce la imbunatatirea tensiunii arteriale.”
 
Renumitul profesor a efectuat un studiu in care a invitat 20 de persoane, fumatori de tigari cu tutun, sa treaca pe tigara electronica. Inainte de inceperea studiului, acesta le-a verificat tensiunea arteriala tuturor, apoi le-a verificat-o din nou, dupa ce au vapat. Astfel, el a putut constata o scadere cu pana la 50% a tensiunii arteriale sistolice, dupa reducerea numarului de tigari din tutun sau dupa trecerea definitiva pe tigara electronica. Mai mult, fumatorii de tigari din tutun au prezentat disfunctii cardiace semnificative (hipertensiune arteriala si ritm cardiac accelerat), pe cand vaperii au avut doar o lenta crestere a tensiunii in 7 minute.

De acord cu celebrul medic cardiolog Konstantinos Farsalinos sunt si alti cercetari recunoscuti in lume. Unul dintre ei este dr. Riussel Luepeker, de la Universitatea din Minnesota, care spune: „Nu exista nicio indoiala ca, daca expui pe cineva la mai putini compusi bioactive chimici, vor fi mai putine efecte, asa cum se intampla in cazul tigarii electronice Vipercig.”
 
De aceeasi parere este si dr. Ann McNeill, de la National Addiction Centre, care, intr-un interviu acordat The New York Times, declara: „Tigarile electronice sunt noi, dar sunt mult mai sigure decat cele traditionale, care ucid anual peste 6 milioane de persoane in lume.”

Asadar, daca vrei cu adevarat sa renunti la fumat si sa te simti energica si mai sanatoasa, treci pe tigara electronica Vipercig, o varianta moderna, mai putin nociva, care iti ofera rezultatele pe care ti le doresti!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!