Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cosmetica Afrodita

Compania de produse cosmetice AFRODITA este amplasata inca din 1970 in inima batranei si mereu elegantei statiuni Rogaska Slatina din Slovenia, un oras cu 400 de ani de traditie in spa si turism.

Firma, azi cunoscuta prin brandurile sale în 15 tari europene (vestice si estice), adaugandu-se de curand si SUA, Australia, Emiratele Arabe Unite si Iran, are 120 angajati cu diverse pregatiri, care muncesc zilnic la zecile de linii de produse cosmetice faciale si corporale, dermocosmetice, aromaterapie, produse de toaleta si cosmeto-textile. Ele se regasesc in cele mai bune saloane, spa-uri, magazine, clinici si farmacii.

Ingredientele active ale cosmeticelor AFRODITA sunt naturale, de cea mai inalta calitate, fapt de o deosebita importanta azi, cu precadere pentru testele dermatologice, chimice si microbiologice.
Testarea produselor se realizeaza la Institutul Derma Consult din Bonn, apoi in practica la clinici locale si saloanele proprii.

Compania isi desfasoara activitatea in peste 6000 m2, o treime birouri si doua treimi pentru productie.

Seminariile si cursurile organizate reusesc sa arate ca aici cosmetica este si arta si stiinta.

Statiunea Rogaska Slatina este faimoasa pentru apa minerala DonatMg, apele termale, aerul curat, spa-urile, cosmeticele si cristalurile sale.
Aproape de Rogaaka Slatina se afla, intr-o manastire, a treia farmacie din Europa.
Prima relatare despre legenda orasului dateaza dintr-o monografie din anul 1687. Legenda spunea ca Apolo l-a chemat pe Pegas si i-a poruncit sa loveasca pamantul, ca de acolo sa izvorasca o apa tamaduitoare.

Izvorul a fost prima oara analizat de alchimisti in secolul al XVI-lea, iar pentru ca vindecase prea multe personalitati, in secolul al XIX-lea "DonatMg" a devenit a treia in randul celor mai populare ape din lume, iar Rogaska Slatina a ajuns cea mai importanta statiune din sudul Imperiului Habsburgic.

Azi, dezvoltand traditia de spa si turism, Rogaska Slatina este un loc de vis. Fiecare hotel are cabinet cosmetic, spa, sali de fitness, iar ofertele sunt incredibile. Nu lipsesc nici proceduri traditionale din India, Thailanda, China si poti beneficia de oricare tip de masaj sau tratament corporal, tratament cosmetic facial, aromaterapie... in care zeita ocrotitoare este firma AFRODITA.

Produsele dedicate saloanelor cuprind o mare varietate de linii pentru tratamente profesionale:
 faciale,
 corporale,
 epilare,
 wellness,
 aromaterapie,
 sauna,
 manichiura-pedichiura,
 coafura...

O mare atenţie s-a acordat nelimitatelor posibilitati oferite de aromaterapia in cosmetica, tratamente corporale si wellness, ale caror rezultate nu pot fi egalate de alte preparate.

Compania AFRODITA are o mare grija in formularea produselor sale, stie sa se adapteze noilor tendinte si noilor necesitati. Cunoastem din ce in ce mai multe persoane cu tenul sensibil, hiper-reactiv sau alergic. Soarele este tot mai agresiv si observam tot mai des efectele fotoimbatranirii. Intalnim tot mai multe cliente supraponderale si cu forme avansate de celulita. Iar toate, sau mai bine zis toti, vrem sa nu ne aratam varsta. Pentru toate aceste motive paleta de produse acopera toate tratamentele de care avem azi nevoie la salon.

La initiativa Ministerului Muncii, Protectiei Sociale si a Familiei, Kozmetika AFRODITA a aplicat pentru "Reguli de buna practica pentru siguranta si sanatatea la locul de munca" si a obtinut aceasta certificare in 2006. Azi e un model si incurajeaza si alte companii sa-i urmeze exemplul. Toate acestea fac parte din campania Agentiei Europene pentru siguranta si sanatate la locul de munca, denumita "Safe Start". Angajatii de la AFRODITA iau micul dejun si pranzul impreuna la cantina companiei, dar asta nu inseamnă ca nu raspund obiectiv frecventelor sondaje de satisfactie.

Firma este azi si un promotor activ al culturii, sportului si sanatatii.

 

 

 

347 RON 495 RON Cosmetica Afrodita
58 RON 72 RON Cosmetica Afrodita