Actorul Andrew Jack, din StarWars, s-a stins din cauza COVID-19

Actorul Andrew Jack, din StarWars, s-a stins din cauza COVID-19

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

O nouă lovitură în lumea vedetelor: actorul britanic Andrew Jack, cunoscut publicului din franciza ”Star Wars” s-a stins marți, la spitalul din Surrey, Marea Britanie, după ce a contactat coronavirus.

În vârstă de 76 de ani, Andrew Jack nu a apucat nici măcar să-și vadă soția înainte de a muri, pentru că aceasta se află, la rândul ei, în carantină în Australia, și, de altfel, aceasta este procedura în cazul persoanelor infectate și aflate în izolare în spital.

Anunțul a fost făcut de impresara sa, Jill McCullough, care i-a adus ultimul tribut celui cu ”cea mai clară și luminoasă voce” din lumea filmului. 

Andrew Jack

Sursa foto: Pinterest

Actorul a apărut în  „Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi”,  în rolul generalului Ematt, precum şi din distribuţia „Solo: A Star Wars Story” şi „Episode VII - The Force Awakens”.

”A fost unul dintre cei mai buni oameni alături de care am lucrat.”

Aceasta este declarația unui coleg de breaslă, un alt actor din Star Wars, Gren Grunberg, care a declarat că a fost devastat de moartea lui Andrew Jack și  l-a descris ca ”minunat, talentat și un gentleman desăvârșit.” 

Pe lângă rolurile sale, Andrew Jack organiza și cursuri de dicție și lucra intens la pregătirea actorilor pentru noua serie Batman. Printre cei pregătiți de el de-a lungul timpului s-au numărat Robert Downey Jr., Cate Blanchett sau Pierce Brosnan. 

andrew jack star wars

Sursa foto: Pinterest

Jill McCullough a spus că Andrew era ”plin de viață”, ”distractiv, fermecător, o adevărată bucurie să-l ai alături.”  Era ”îndrăgostit nebunește” de soția sa, dar, din păcate, destinul nu i-a permis s-o mai vadă măcar o dată înainte de a închide ochii. 

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Lumea teatrului este în doliu! A murit actorul Constantin Cojocaru
Lumea teatrului este în doliu! A murit actorul Constantin Cojocaru
Ce personaj din Grey`s Anatomy esti?
Incepe quiz
Ce personaj din Grey`s Anatomy esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.