Alertă alimentară: un produs românesc îndrăgit, retras de la rafturi de un magazin celebru

Redactor Andreea Baluteanu

Pare-se că nu trece săptămână fără o nouă amenințare de Alertă alimentară. De data aceasta, un produs românesc, pe care l-ai savurat cu siguranţă și tu, este retras de pe rafturi din cauza riscului de Salmonella.

Este vorba despre produsul Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g, pe care, în urma unor analize efectuate de producător, lanțul de magazine Lidl România l-a retras de la rafturi. Avertizarea este valabilă pentru sortimentele cu termen de valabilitate 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. Celelalte produse „Cămara noastră” nu fac obiectul acestei avertizări. 

Clienții sunt sfătuiți să nu consume aceste produse și să le returneze în magazinele Lidl. Nu te teme dacă ai rătăcit bonul fiscal, pentru că banii îți vor fi înapoiați și în lipsa acestuia.

Informarea a fost publicată ieri, 4 iulie, pe contul de Facebook al brandului!

Cu Salmonella nu e de joacă, oricât de tare te-ar tenta savurosul ciolan. Bacteria poate provoca toxiinfecții alimentare extrem de grave. Dacă ai consumat produsul și prezinți simptome precum febră, diaree, greață, cefalee, deshidratare sau dureri abdominale, prezintă-te de urgență la doctor!

Articolul urmator Alertă alimentară! Mai multe sortimente de ciocolată au fost retrase de pe piață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.