Andreea Marin, despre boala cu care s-a luptat: "Mi-au scos 800 de grame de tumoră, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu"

Andreea Marin, despre boala cu care s-a luptat: "Mi-au scos 800 de grame de tumoră, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu"

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anul 2018 a fost un an de cumpănă pentru una dintre cele mai iubite vedete din țară. Deși continua să zâmbească tuturor celor pe care îi întâlnea, fosta ”zână a surprizelor” trecea prin momente cumplite, așteptând un verdict care ar fi putut s-o aducă pe culmile disperării.

Andreea Marin

Sursa foto: Facebook

Suspectă de cancer, Andreea Marin a trecut prin clipe de coșmar

După ce se mai operase o dată în 2012, la o clinică din Turcia, vedeta, în vârstă de 44 de ani, a descoperit anul trecut un lucru îngrozitor. Pe coloana sa, în zona cervicală, crescuse o masă tumorală de aproape 800 de grame.
După ce a suferit intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii, vedeta a declarat: „Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum… voi zbura!”

Două săptămâni de așteptări înfrigurate

De fapt, Andreea nu a putut să ”zboare”, așa cum și-a dorit, chiar dacă se eliberase de aproape un kilogram de celule crescute haotic. Pentru că, timp de două săptămâni, a așteptat cu sufletul la gură rezultatele biopsiei. Din fericire, tumora era benignă.  ”Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, își amintește vedeta.

Și-a întâlnit medicul într-o campanie umanitară

zeta

Sursa foto: Facebook

Dragoș Zamfirescu, medicul care a operat-o pe Andreea Marin, fusese alături de ea în cadrul campaniei ”Zetta- Ajută-ne să ajutăm!”, a Asociatției Zetta, prin care se realizau operații gratuite pentru pacienți cu probleme foarte grave. Un medic ”de o rară calitate umană”, a declarat Andreea Marin. După intervenția pe coloană. Operația a fost o reușită și, la trei luni după intervenție, vedeta a revenit la viața profesională.
” Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.
Vedeta a considerat un adevărat semn această intervenție reușită pentru a-și continua munca de caritate, în sprijinul altor pacienți, care trec prin clipe grele.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Faceți cunoștință cu familia "Șopârlă". Nu, nu au un nume de amuzant, ci suferă de o malformație care le modifică fizionomia
Faceți cunoștință cu familia "Șopârlă". Nu, nu au un nume de amuzant, ci suferă de o malformație care le modifică fizionomia
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.