"Asia Express" se întoarce. Cele mai fierbinți vești despre noul sezon

"Asia Express" se întoarce. Cele mai fierbinți vești despre noul sezon

Alida Enache

UPDATE 9 SEPTEMBRIE: Încă patru luni ne mai despart pe noi, telespecatorii, de minunata aventură ”America Express”! Conform Cancan, show-ul va apărea pe micile ecrane în data de 8 ianuarie 2023. Zilele de difuzare vor fi duminică, luni, marți și miercuri.

În plus de asta, o nouă emisiune de aventură revine în prim-plan tot în prima lună a anului următor. Este vorba despre show-ul de la PRO TV, ”Survivor România 2023”, care va putea fi urmărit în zilele de duminică, luni și marți, începând tot cu data de 8 ianuarie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania)

UPDATE 27 IUNIE: Aventura ”America Express” este în plină desfășurare! Frumoasa Irina Fodor, cea care veghează și îndrumă cele nouă echipe curajoase, și-a făcut bagajele în urmă cu mai bine de o lună și a pornit la drum pentru a filma noul sezon al emisiunii. Vedeta a oferit deja primele indicii despre cum decurg filmările, care par să se afle în stadiu avansant. La momentul actual, lupta pentru marele premiu se duce în Guatemala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Din păcate, vestea proastă este că noua ediție a show-ului de aventură atât de adorat de români își va avea premiera abia în ianuarie 2023, chiar dacă era de așteptat să apară pe micile ecrane în această toamnă. Momentan nu s-a aflat nimic despre echipa sau echipele care au părăsit deja competiția. 

Imagine cu Irina Fodor în Guatemala, în timp ce se pozează cu o statuetă

-----------------

UPDATE 20 MAI: Primii concurenți, Puya și soția sa Melinda, au fost anunțati cu 2 zile în urmă: “Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”. Melinda “Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”

Acum a venit rândul tuturor echipelor de concurenți să fie anunțate!

În prima echipă se află Andreea Antonescu și Andreea Bălan! “Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.” - a fost declarația comună a celor două Andre!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania)

Cea de-a doua echipă oficial anunțată e alcăuită din nimeni alții decât Cătălin Bordea și Nelu Cortea. „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.” - a spus fostul coprezentator de la  „Xtra Night Show”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania)

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, au spus și ei DA provocării! Cătălin Scărlătescu “Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Urmează Jean Gavril și fratele lui, Dinu: “Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia! Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jean Gavril (@jeangavril)

Avem primul duo mamă-fiică, format din Bie Adam și Mihaela Adam : “Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania)

Efervescenții Bruja și Pufeh fac echipă aici: “Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @pufeh

Domeniul fashion are și el reprezentanții lui - Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: “Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevarat detox, o rupere se tot ce am trait pana acum, rau sau bun”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Joaquin Bonilla (@joaquinbonilla)

Sportivele ediției sunt  fantasticele Diana Bulimar și Larisa Iordache: “Venind din sportul de performanta, aceasta aventura numita “America Express “ va fi o noua provocare pentru noi. Speram doar ca nu pe o barna de 10cm, pentru ca pe aceea am castigat-o deja.

 

UPDATE 17 mai: Surpriză de proporții pentru fanii „Asia Express”! Show-ul își modifică numele în „America Express”, având în vedere că s-a schimbat continentul pe care se va filma sezonul cu numărul cinci. Rebrenduirea emisiunii a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta la o asemenea schimbare. Odată cu această veste, a venit și anunțul oficial în legătură cu moderatoarea noului capitol care se va numi „Drumul aurului”. Conform anunțului făcut de Antena 1, Irina Fodor va fi martoră la aventurile prin care vor trece perechile de vedete pe o rută de peste 7000 de kilometri - în Mexic, Guatemala și Columbia.

Pagina oficială de Facebook a concursului și-a schimbat, luni, 16 mai, denumirea în „America Express România”, iar persoana care o administrează a distribuit o știre publicată pe A1.ro, în care scrie negru pe alb că Irina Fodor „va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități”.

O altă dezvăluire făcută de echipa trustului Intact a fost legată de începerea filmărilor. Data exactă nu a fost comunicată, dar se știe sigur că această lună va reprezenta începutul noului sezon, pe parcursul căruia telespectatorii vor fi ținuți la curent în fiecare zi, prin intermediul rubricii „Jurnal de Asia” (atât la televizor, cât și în online, pe rețelele sociale).

Ce este nou la „America Express - Drumul aurului”? Apare un element în plus - mult râvnitul Jocker - iar el va aduce avantaje echipei care îl va obține în primul episod al ficărei etape. Acum, fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să fie făcută publică lista cu numele tuturor participanților și mai este doar un pas până la aflarea acestui detaliu extrem de important.

UPDATE 5 mai: Noi detalii ies la iveală despre mult așteptatul sezon cinci al emisiunii „Asia Express”, iar lista concurenților începe să devină din ce în ce mai clară. Dacă până acum se zvonea că vedeta de televiziune Iulia Albu și cântăreața Sore vor face parte din distribuție, acum s-a aflat că ele au refuzat, de fapt, invitația de a participa la show. Din informațiile obținute de jurnaliștii de la Fanatik reiese faptul că amândouă au ales să rămână acasă, alături de fetițele lor care sunt încă mici. Fiica lui Sore - Erin - are 6 ani, iar fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu - Mikaela - are 12 ani.

„Din păcate, nu, nu plec! Nu pot să plec de lângă Erin pentru două luni, e puțin cam mult. Am luat în considerare, ne-am dorit, dar a cântărit mai mult decizia de a sta lângă ea. Nu știu, să mai crească… Până pe la 20 de ani (râde, n. red.). Sunt momente în care trebuie să pui în balanță oportunitățile din carieră și familia, iar eu aleg familia întotdeauna.”, a declarat Sore pentru Fanatik.

Sursa menționată anterior a aflat că și Iulia Albu a invocat același motiv pentru refuzul ei, deși inițial acceptase invitația.

Se pare că nu s-a stabilit clar cine va modera emisiunea, fiindcă Gina Pistol nu a confirmat că despre ea ar fi vorba. Și în cazul ei, faptul că este mamă a unui copil de un an contează foarte mult. Este greu pentru orice mamă să stea departe de bebelușul ei, mai ales într-o perioadă atât de delicată, în care îl poate vedea cel mai bine cum crește.

„Crește, crește. Mă și minunez cât de repede crește și cum se schimbă”, a spus Gina Pistol pentru Fanatik.

Tot jurnaliștii de la Fanatik au aflat că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au confirmat participarea la reality showul de succes, fiind prima pereche feminină care a dezvăluit că se află pe lista concurenților.

Alte celebrități despre care se zvonește că vor merge în „Asia Express” sunt stilistul Ovidiu Buta și comedianții Cătălin Bordea și Micutzu. Cei trei nu au vorbit despre acest subiect, pentru că se află încă în discuții cu producătorii.

Potrivit informațiilor obținute de sursa mai sus menționată, filmările pentru al cincilea sezon ar urma să înceapă după data de 25 mai 2022.

"Asia Express" continuă în... America de Sud! Unul dintre cele mai apreciate show-uri de aventură din România revine în atenția publicului cu un nou sezon de zile mari. Pregătirile pentru cea de-a 5-a ediție au început deja, iar Antena 1 promite să readucă pe micile ecrane provocări interesante și pline de adrenalină.

De data aceasta, norocoșii concurenți vor avea șansa de a-și testa abilitățile în Mexic și Colombia. După ce, pe parcursul primelor patru sezoane, s-au bifat deja Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda, Sri Lanka, India, Filipine, Taiwan, Turcia, Georgia, Iordania și Israel, producătorii s-au gândit să schimbe puțin peisajul, așa că vor trimite vedetele în celebra Bogota.

Imagine cu foștii concurenți de la asia express în timp ce se bucurăSursa foto: Youtube

Se speculează că vedeta care va modera "luptele" de această dată este nimeni alta decât Gina Pistol (41 de ani). Vestea nu a fost confirmată încă, însă era de așteptat să întoarcă în lumina reflectoarelor după ce, anul trecut, a devenit mămică. Pe post de coprezentatori îi avem tot pe Oase și pe actorul Marius Damian, care se vor asigura, din nou, că această aventură va fi una de neuitat.

Imagien cu Gina Pistol în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

Potențialii concurenți au primit deja oferte din partea producătorilor de la Antena 1, iar nouă nu ne mai rămâne decât să așteptăm să aflăm cu cine ne vom distra sezonul acesta. Se zvonește deja că unul dintre aventurieri ar putea fi actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, care își dorește să vină însoțit de bunul său prieten, tot actor și comediant, Cosmin Nedelcu (Micutzu). Cei doi vor lucra împreună și în cadrul emisiunii "România are Roast".

O altă echipă-minune care ar putea pleca la drum spre Colombia ar putea formată din Andreea Bălan (37) și Andreea Antonescu (39). Aparent, cele două sunt deja foarte încântate de acest proiect, care, cu siguranță că nu le-ar pune probleme, având în vedere că viața lor este o adevărată provocare. Ambele sunt mame singure la momentul actual, fiecare cu o carieră de succes în spate, clădită cu propriile forțe.

În show-urile televizate și-au făcut demult debutul. Andreea Bălan a jurizat de curând emisiunea „Te cunosc de undeva” și a mai participat la „Dancing on Ice: Vis în Doi”. În schimb, prietena sa Andreea Antonescu s-a format deja în „Ferma vedetelor” și „Survivor România”, celebrele show-uri de la Pro TV. Se poate spune că cele două sunt deja obișnuite cu formatele de televiziune intense. 

Alți doi posibili concurenți ai acestei ediții ar putea fi cântăreții Sore Mihalache (32) și Jean Gavril (27). Cei doi au participat și la reality-showul "Dancing on Ice: Vis în doi", care a luat sfârșit în seara de 22 aprilie 2022. Echipa câștigătoare a premiului de 50.000 de euro a fost cea formată din Jean Gavril și Ana Maria Ion.

Colaj cu o imagine cu sore care stă pe pat și o imagine cu jean gavril la chefi la cuțite

Surse foto: Instagram/Instagram

Emisiunea "Asia Express", varianta românească a show-ului belgian "Peking Express", a debutat la Antena 1 în data de 12 februarie 2018. Echipa câștigătoare a primei ediții a fost formată din Raluka și Ana Baniciu. Cel de-al doilea sezon, cel din anul 2019, a adus în atenția publicului frumoasa prietenie dintre CRBL și Oase, care, din păcate, după ce au câștigat concursul, s-au și certat. 

Ediția din anul 2020, "Drumul Comorilor", a fost câștigată de cuplul Răzvan Fodor - Sorin Bontea, iar premiul cel mare al celui de-al patrulea sezon a ajuns la Mihai Petre și la frumoasa sa soție Elwira.

Cu siguranță că mai urmează multe alte surprize pentru telespectatori, iar acum, tot ce putem face este să așteptăm să aflăm cu cine vom "pleca" în aventură anul acesta!

Citește și: Adina Alberts, Paștele cu sora sa călugăriță. Cum arată aceasta este surprinzător

Surse articol: Click, Elle, Cancan

Surse foto: Facebook, Youtube, Instagram, Instagram

Articolul urmator
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.