Bărbatul care-și oferă serviciile de fertilizare pe OLX, condamnat în trecut pentru trafic cu minori

Bărbatul care-și oferă serviciile de fertilizare pe OLX, condamnat în trecut pentru trafic cu minori

Redactor Divahair.ro

Unul dintre cele mai discutate subiecte ale ultimelor zile este, cu siguranță, acesta: un bărbat din Oradea și-a pus spre vânzare servicii de fertilizare naturală.

Oricât de amuzant ar părea la prima vedere – și la a doua, ce-i drept – anunțul bărbatului este unul cât se poate de serios. El se oferă să „fertilizeze şi insemineze natural” orice femeie „generoasă şi discretă” care doreşte să apeleze la un bărbat "fertil şi fără vicii".

Bărbatul se oferă să ajute „în mod natural” orice clientă perfect sănătoasă care doreşte copil, totul „discret şi fără probleme”. Cum se descrie orădeanul în anunț? „Sunt bărbat constituţie sportivă, sănătos, curat, 177/77/50 de ani, şaten cu ochi albaştri, studii medii, fără vicii, nefumător, nealcoolist”. Bărbatul susține că e potent şi fertil, fiind deja tatăl unui băiat mare şi frumos de 14 ani.

Potrivit anunțului său, el nu caută sex, ci doar vrea să ofere ajutor femeilor care îşi doresc un copil şi nu vor fertilizare in vitro sau nu vor să apeleze la o banca de spermă, deoarece li se pare complicat şi scump. „Fii fertilă verificată şi sănătoasă, curată şi discretă, alte pretenţii nu am. Vom fi împreună o singură dată, fără probleme. Alte pretenţii materiale nu accept, fapt ce se stipulează şi prin contractul aferent serviciului prestat încheiat între terţi persoane. Nu cred că s-ar pune probleme de etică, cred că e totul OK. Apelează cu încredere, sunt la dispoziţia ta. Rog seriozitate maximă”.

Cei de la Bihoreanul l-au căutat și contactat pe bărbat, pe numele său Szabo Attila, s-a arătat deranjat de faima câștigată peste noapte. Continuând cercetările, aceiași reporter care l-au găsit au aflat și de ce nu dorește el să fie atât de cunoscut: Attila a fost arestat preventiv şi condamnat la 3 ani şi 8 luni de detenţie sub acuzaţia de trafic de minori și pornografie infantilă prin sisteme informatice, după ce a fost prins că a sedus o adolescentă şi a convins-o că se va căsători cu ea când va deveni majoră și se vor muta împreună în Insulele Canare, însă numai dacă va accepta să se prostitueze în beneficiul lui.

Fata a fost cazată de Szabo în locuinţa unei rude, fotografiată în ipostaze indecente, pozele fiind postate pe site-uri cu anunţuri, alături de un număr de telefon şi un anunţ în care se spunea că aceasta oferă servicii sexuale contra unor sume de bani. Clienţii erau racolaţi de Szabo şi tot el încasa banii câştigaţi de adolescenta salvată în final de procurorii DIICOT. 

Surse foto: capturi OLX

Articolul urmator
Unui bărbat i s-au făcut slujbe de pomenire ani la rând, dar s-a descoperit că, de fapt, era în viață. Bărbatul trăia în Italia
Unui bărbat i s-au făcut slujbe de pomenire ani la rând, dar s-a descoperit că, de fapt, era în viață. Bărbatul trăia în Italia
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?
Incepe quiz
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.