Cabral și Andreea Ibacka așteaptă cel de-al doilea copil!

Cabral și Andreea Ibacka așteaptă cel de-al doilea copil!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 12 iunie 2023: Crește și nu se mai oprește! Tiago, mezinul familiei Ibacka, devine pe zi ce trece tot mai voinic, adorabil și savuros, așa cum chiar părinții lui ne arată în fiecare postare făcută publică. Cele mai recente imagini cu băiețelul postate de frumoasa Andreea Ibacka, ne arată un Tiago extrem de vesel, pus pe șotii și fashionist. 

"Cel mai zâmbărici băiețel serios și fashionist, Tiago Ibacka! ♥️", a fost mesajul care a însoțit noua serie de imagini. 

Băiețelul se apropie cu pași repezi de vârsta de doi ani și este tot mai prezent în postările făcute publice de părinții lui. Ca de fiecare dată, reacțiile fanilor au fost pe măsură, postarea Andreei Ibacka fiind apreciază de sute de fani. Așa cum era de așteptat, drăgălășenia lui Tiago nu a putut rămâne indiferentă, așa că internauții s-au întrecut în mesaje de felicitări și cuvinte pozitive. 

UPDATE 6 octombrie 2022: Ieri, băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit primul anișor de viață! La mulți ani! Tiago este născut la o zi după tatăl lui, Cabral împlinind cu o zi înainte frumoasa vârstă de 45 de ani.

„Na, că mai avem un tort… Leagăn a strâns primul set de 365 de zile❤️”, a scris prezentatorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe rețelele de socializare. „Azi e ziua mea, fac 1 an!! În seara asta o facem lată, am de gând să beau până cad lat! O rup pe lapte!!!” - a fost mesajul simpatic al Andreei Ibacka cu această ocazie, formulat ca din partea sărbătoritului. A continuat, apoi, într-o notă mai tandră - ”Așa frumos să zâmbești în fiecare zi din viața ta! LA MULȚI ANI, pufuleț mic și iubit! ♥️🎂”, alături de fotografia de mai jos.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Vezi cum au ales cei doi să își sărbătorească puștiul în video-ul de mai jos, postat de mândra mămică.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

-----------------

UPDATE 20 octombrie 2021: În sfârșit, prima poză cu chipul băiețelului lui Cabral și al Andreei Ibacka! Profil, ce e drept, dar dacă stăm să ne aducem aminte până să vedem prima poză cu Namiko... ne mulțumim și cu atât! "Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze... Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza" - a scris proaspătul și mai mult decât fericitul tătic în completarea imaginii adorabile.

Cabral cu Namiko si baietelul lui nou-nascut intinsi in pat

Sursa foto Facebook Cabral

Update 8 octombrie: Devenit tată de băiat, pentru prima oară după cele 2 fete superbe pe care le are cu fosta și actuala soție, la numai o zi după propria-i zi de naștere, Cabral a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță cu detalii de ultimă oră despre flăcăul său: "A primit nota 10 la naștere, are 53 de cm, dar aproape a căzut așa, ca Nadia Comăneci la gimnastică. Eu cred că noi știm deja. De când devii tată pentru prima oară se schimbă foarte multe lucruri. Eu eram sigur că o să facem tot fată, m-am obișnuit să avem fete și îmi și doream să fie fată, știam cum e dinamica, știam cum se comunică…e bine. A venit gagiul ăsta în viața noastră, e sănătos, pare somnoros."

Și a continuat cu elogii la adresa proaspetei mămici, Andreea Ibacka: "Andreea e bine, e chiar mai bine decât la prima naștere. Suntem recunoscători și fericiți că totul a decurs lin și sarcina a fost fără probleme. Îți spun ceva. Dacă noi bărbații eram femei și trebuia să naștem cred că ne aruncam sub niște autobuze, pe cuvântul meu. prin câte trece o femeie în sarcină…noi bărbații am plânge…Aia mică e fericită, așteaptă să îi vină necazul acasă. Facem în așa fel încât să fie gelozia cât mai mică. Se trezește cu concurența și nu0i convine. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au găsit 5 secunde să ne trimită un mesaj, o urare, un gând bun. Am strâns 25 de mii de vorbe bune, nu cred că le merit, dar mulțumesc".

Cât despre numele băiețelului, aici e aici. Se pare că Andreea nu ar fi tocmai de acord cu numele cu rezonanță extrem de puternică, masculină, pe care l-ar vrea Cabral pentru moștenitorul lui, din moment ce proaspătul tătic a subliniat faptul că trebuie să insiste pentru el: "Despre nume, momentan se poartă negocieri. Avem un nume ales de 3 ani, de când s-a născut Namiko. Eu insist foarte mult pentru numele Ragnar".

UPDATE 2, 5 OCTOMBRIE: Andreea Ibacka a adus azi pe lume cel de-al doilea copil!

Cabral este cel care a dat marea veste, în stilu-i specific:

”Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.
Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”

 

-----

UPDATE 5 OCTOMBRIE: Vine bebe azi? Actrița este în travaliu! După o îndelungă așteptare, Andreea Ibacka se pare că va deveni mamă cât de curând, poate chiar azi. Cabral a postat ultima imagine cu ea cu burtica de gravidă, pe treptele clinicii unde își va aduce pe lume cel de-al doilea copil, cu mesajul "Se pare că se livrează!"

Andreea Ibacka in travaliu, pe treptele clinicii unde naste

 

UPDATE 14 AUGUST - Andreea Ibacka a anunțat care este sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece, în sfârșit, după multe tentative nereușite blocate de Cabral. Ca să fie sigură că nu mai are cum fugi, așa cum a făcut-o cu succes până acum, viitoarea mămică l-a prins pe soțul ei într-o poziție...delicată, la baie și l-a anunțat că vor avea...un băiețel!

Vădit încântat, Cabral a început să strige: ”E băiat, e băiat, hehehehe! Mi-ai dat în ochi, e băăăăiat! Dă să te pup. Nu te-ai lăsat”. De urmărit, până la capăt, pe video, haiosul moment.

Andreea trebuie să nască la începutul lunii octombrie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

UPDATE 26 mai: Andreea Ibacka a povestit cum a realizat că este însărcinată pentru a doua oară.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.

Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului”

Cabral și Andreea Ibacka vor deveni părinți a doua oară, în toamna acestui an! Anunțul a fost făcut în stilul caracteristic al cuplului, haios și deopotrivă emoționant.

Mii de aprecieri și mesaje de bine frumoasei familii curg neîncetatpe pagina simpaticului prezentator.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram! Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!” - a declarat graviduța.

Citește și Sunt simpatici și savuroși! Cabral și Andreea Ibacka sunt fericiți împreună de peste 10 ani

Sursa foto Facebook

Cât despre viitorul tătic, el a mărturisit următoarele celor de la PROTV:  ”În toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Eroii există! Un pompier din Botoșani a salvat un copil de 10 ani și apoi l-a vizitat zilnic la spital, așa cum i-a promis
Eroii există! Un pompier din Botoșani a salvat un copil de 10 ani și apoi l-a vizitat zilnic la spital, așa cum i-a promis
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.