Coreea de Sud, zguduită de o nouă tragedie: actorul Cha In-Ha a fost găsit mort, la numai 27 de ani!

Coreea de Sud, zguduită de o nouă tragedie: actorul Cha In-Ha a fost găsit mort, la numai 27 de ani!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Tragedii peste tragedii în ultima vreme în Coreea de Sud: tinerele staruri ale celei care este una dintre cele mai iubite națiuni la ora actuală mor pe capete. De această dată, actorul Cha In-ha a fost găsit mort în locuința sa, la numai 27 de ani.

Agenția lui Cha, Fantagio, a emis o declarație sfâșietoare care îi confirmă moartea acestuia, declarație în care își exprimă regretul uriaș pentru că trebuie să aducă asemenea vești îngrozitoare tuturor celor care l-au înconjurat cu aprecierea și dragostea lor pe șarmantul actor.

În ultima zi din viață, Cha (pe numele lui real Lee Jae-ho) a postat o poză cu el pe Instagram cu descrierea ”Aveți grijă de voi cu toții!”.

Sursa foto Instagram

Moartea lui Cha este a treia în rândul celebrităților din octombrie până acum. În octombrie, coreenii au pierdut-o pe Sulli, cântăreață în vârstă de 25 de ani, din cauza depresiei, iar săptămâna trecută, Goo Hara, star k-pop în vârstă de 27 de ani, cea mai bună prietenă a lui Sulli a fost găsită moartă la casa ei din Seul.

Fantagio le-a cerut oamenilor să nu răspândească zvonuri și să nu facă speculații despre moartea lui Cha, pentru a scuti familia deja mai mult decât îndurerată a acestuia de suferințe suplimentare inutile. Agenția a spus că va avea loc o înmormântare privată pentru tânărul actor.

Valul de vedete decedate înainte de vreme indică o realitate sumbră a industriei de divertisment din Coreea de Sud. În timp ce serialele și filmele coreene care dramele de muzică și televiziune din Coreea de Sud ating noi culmi de popularitate internațională, artiștii sunt mai mult decât solicitați și rău tratați, chiar și de către cei care se declară fanii lor înrăiți. Ironic și înfiorător de trist ca fix cei cărora le dedici viața ta să contribuie la pierderea ei...

Atât Sulli cât și Goo au fost victime ale cyber-bullying-ului în ceea ce privește relațiile lor romantice.

Articolul urmator
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.