Cum arată acum Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion

Cum arată acum Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion

Redactor Divahair.ro

Cu siguranță una dintre cele mai controversate despărțiri din showbiz a fost cea dintre Răzvan Simion și fosta lui soție, Diana. Lucru mai mult decât de înțeles după ce realizatorul TV a părăsit-o pe ea și pe cei doi copii ai lor pentru mult mai tânăra Lidia Buble.

UPDATE 26 iunie 2023: La cei 45 de ani pe care îi are, Diana Simion-Biță, mama copiilor lui Răzvan Simion, este o femeie împlinită, care se bucură de multiple realizări. Luna aceasta, a absolvit Facultatea de Psihologie - Universitatea „Tibiscus” din Timișoara și este foarte mândră de reușita sa, motiv pentru care a simțit nevoia să împărtășească totul cu prietenii din mediul online.

Au trecut opt ani de la divorțul care a pus lumea mondenă pe jar, iar acum pare că totul s-a liniștit în viața Dianei Simion-Biță. În prezent, are un soț care o face fericită, își crește copiii cum știe mai bine și are timp să se ocupe și de ea. Ba mai mult, a reușit să își îndeplinească o dorință mai veche, un vis care a însoțit-o pe tot parcursul vieții. Are tot ce își poate dori o femeie, iar la împlinirea celor 45 de ani, și-a făcut singură un cadou special: o notă mare la absolvire. 

„Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut.”, a scris aceasta pe Facebook. 

Fosta soție a prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a căsătorit în 2021 cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Acesta a fost primit cu brațele deschise în familie de copiii partenerei sale.

„Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc.”, spunea bărbatul în urmă cu mai mult timp.

-----------

Știrea inițială

Căsătoria lui Răzvan Simion cu Diana a durat 15 ani, cei doi având doi copii împreună - o fetiță, Ianca și un băiat, Tudor. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a părăsit căminul conjugal în 2015, pentru Lidia Buble, artista care i-a fost alături apoi timp de cinci ani. Potrivit cancan.ro, interacţiunea dintre Lidia şi Răzvan s-ar fi produs pe 25 septembrie 2014, iar cea care a făcut primul pas ar fi fost cântăreaţa. Cei doi foști amanți au arătat întregii lumi că între ei este mai mult decât o aventură, în ciuda gurilor rele care i-au judecat pe amândoi.

Dacă relația lor a ținut și încă ține prima pagină a tabloidelor din România, Diana a ieșit din luminile reflectoarelor, concentrându-se pe creșterea celor doi copii, cu care s-a mutat la Timișoara, la scurt timp după decizia divorțului, unde și-a construit o vilă.

Diana a trecut peste momentul traumatizant al divorțului, dovadă stă și cea mai recentă declarație a ei în legătură cu subiectul în cauză, de la finele anului trecut:

„Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să mearga cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva.
Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper ca pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele.”

Diana Simion a arătat tuturor că există viață după divorț și s-a concentrat asuăra ei și a copiilor. Femeia arată absolut fantastic și se bucură de viață la maximum alături de cei doi copii ai ei, care s-au transformat în niște adolescenți tare frumoși.

Ianca este copia fidelă a mamei ei, cele două profitând de acest lucru pentru o fotografie realizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, care a strâns aproape 1000 de like-uri la scurt timp de la publicare.

Surse foto: FacebookFacebookFacebook

Surse articol: Wowbiz

Articolul urmator
O femeie spulberă visele iubitului: îl părăsește la telefon în ziua în care trebuia să o ceară de soție
O femeie spulberă visele iubitului: îl părăsește la telefon în ziua în care trebuia să o ceară de soție
Ce fel de fostă iubită ești?
Incepe quiz
Ce fel de fostă iubită ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.