Cum arată și ce face acum Cristian Tabără, după ce a plecat cu scandal de la PRO TV

Cum arată și ce face acum Cristian Tabără, după ce a plecat cu scandal de la PRO TV

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Acum aproape 10 ani de zile, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la PRO TV și TVR era nevoit să se retragă de pe ecran și din viața publică. La vremea aceea, un scandal de pedofilie a pus capăt carierei lui Cristian Tabără la televiziunile bucureștene. Ce face și cum arată acum fostul jurnalist, aflați în rândurile care urmează.

Cristian Tabără realizează emisiuni în Republica Moldova

Deși nu a mai putut fi prezentator în București, Cristi, cum îi spun apropiații, continuă să facă emisiuni televizate, la Publika TV în Republica Moldova. De fapt este vorba de un talk-show săptămânal despre integrarea europeană. Dar schimbarea cea mai importantă s-a produs în look-ul său. După ce a slăbit 60 de kilograme, jurnalistul este acum de nerecunoscut.

cristi tabara

Sursa foto: OK Magazine

Iată ce a declarat unul din amicii lui pentru ziarul Libertatea:

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reușea deloc să se menţină în niște parametri, din contră, se îngrășa și mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reușit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme și schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu și pare mai tonic din toate punctele de vedere”

Motivul principal al acestei transformări nu este dorința prezentatorului de  a arăta mai suplu, ci depresia. Cristiam Tabără a fost afectat profund de moartea mamei sale, iar acest lucru și-a spus cuvântul asupra sănătății sale, singurul efect pozitiv fiind faptul că a pierdut multe kilograme într-un timp scurt.

Scandalul sexual în care a fost implicat Cristi Tabără

În anul 2010, Cristian Tabără, la vremea aceea Directorul Departamentului de Film al TVR, a fost târât într-un scandal sexual de către o fostă iubită, Alina Bodnaru. Prezentatorul a fost acuzat de viol de către fiica femeii, Alexandra, în vârstă de 12 ani la acel moment. Alina Bodnaru i-a intentat un proces răsunător lui Cristian Tabără, dar justiția l-a absolvit în cele din urmă, după ani de zile de tărăgănări și investigații.

cristian tabara

Sursa foto: OK Magazine

Cristian Tabără nu a recunoscut niciodată cele spuse de fetiță, dar a fost nevoit să se retragă de pe micul ecran în România, plecând și din țară și stabilindu-se în Republica Moldova.

Surse foto: OK Magazine

Articolul urmator
O femeie s-a infectat cu tenie după ce a mâncat un aliment extrem de comun. Cum a fost posibil
O femeie s-a infectat cu tenie după ce a mâncat un aliment extrem de comun. Cum a fost posibil
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (44)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.