De ce nu s-a căsătorit până acum Raed Arafat

De ce nu s-a căsătorit până acum Raed Arafat

Cristina Gherghina

Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor de Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), se află în prim plan zilele acestea și este unul dintre cei mai importanți "războinici" ai României în lupta împotriva inamicului nostru comun: coronavirusul. Știm că este foarte dedicat muncii sale, dar nu știm mai nimic despre viața sa persoanală. Raed Arafat a dezvăluit câteva detalii importante în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit playtech.ro.

S-a născut în Siria, iar la 16 ani a emigrat spre România pentru a studia medicina. Este specializat în anestezie-terapie intensivă și, în septembrie 1990, a început să pună bazele Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, serviciu ce avea să devină un pilon extrem de important în domeniul medicinei. 

raed arafat necasatorit

Sursă foto: Facebook 

Știm despre Raed Arafat că este mereu prezent pentru a rezolva problemele statului care țin de el, dând dovadă de profesionalism și devotament în fiecare situație. Cu toate acestea, este foarte greu de imaginat cum ar putea avea timp și pentru familie o asemenea persoană importantă a statului.

În urmă cu ceva timp, Raed Arafat a dezvăluit câteva detalii persoanele nemaiștiute despre el în cadrul unei emisiuni tv și a spus motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.

”Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat.

La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a răspuns franc și la obiect Raed Arafat. 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
O mamă a murit de tristețe la un an după ce fiul ei a plecat la îngeri! A sperat până-n ultima clipă că băiatul ei se va întoarce acasă
O mamă a murit de tristețe la un an după ce fiul ei a plecat la îngeri! A sperat până-n ultima clipă că băiatul ei se va întoarce acasă
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.