Debbie Harry, la un pas de a fi ucisă de Ted Bundy, criminalul în serie

Debbie Harry, la un pas de a fi ucisă de  Ted Bundy, criminalul în serie

Redactor Divahair.ro

Mărturisire cutremurătoare din partea uneia dintre cele mai populare soliste ale anilor 70. Debbie Harry, solista trupei Blondie, a declarat că a fost la un pas de a fi ucisă de criminalul în serie Ted Bundy.

Debbie, acum în vârstă de 71 de ani, a spus că într-o zi a acceptat să fie condusă de către un bărbat necunoscut acasă, necunoscut care s-a dovedit a fi nimeni altul decât Ted Bundy. "Era două sau trei dimineaţa. Bărbatul se afla într-o maşină şi îmi tot dădea târcoale şi mă invită la o plimbare. Iniţial, nu am vrut să accept invitaţia, dar nu am găsit niciun taxi. Am simţit că ceva nu este în regulă în momentul în care am văzut că portierele maşinii nu aveau mânere în interior. Când am observat asta, mi s-au ridicat firele de păr de pe ceafă. Am reuşit să trag de mânerul exterior al portierei, deoarece geamul era deschis. El a încercat să mă oprească, învârtind maşina, dar am ieşit din automobil mulţumită inerţiei. După această întâmplare l-am văzut la ştirile de la televizor. Era Ted Bundy" - a relatat cântăreața.

Ted Bundy a fost unul din cei mai celebri ucigaşi în serie din Statele Unite ale Americii. Bărbatul, cunoscut pentru carisma lui, a omorât peste 30 de femei între anii 1974 şi 1978. A fost prins, într-un final, și a primit condamnarea la moarte pentru crimele comise: Ted Bundy a fost executat în Florida, în anul 1989.

Articolul urmator
Vlad Țepeș era vegan. Există un studiu care a pus toate dovezile pe masă
Vlad Țepeș era vegan. Există un studiu care a pus toate dovezile pe masă
Cât ești de sănătoasă?
Incepe quiz
Cât ești de sănătoasă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.