Doliu la Hollywood! Unul dintre cei mai promițători actori a fost ucis cu sânge rece!

Doliu la Hollywood! Unul dintre cei mai promițători actori a fost ucis cu sânge rece!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Este doliu la Hollywood! Unul dintre cei mai talentați tineri actori din America a fost ucis cu brutalitate, în timpul unui conflict, petrecut chiar în fața apartementului unde locuiește iubita sa.

Eddie Hassell, unul dintre starurile în ascensiune de la Hollywood, a fost împușcat mortal. Actorul, în vârstă de doar 30 de ani, care a jucat în serialul "Lifetime's Devious Maids" pentru o perioadă, a fost ucis cu sânge rece, de către un bărbat care încerca să îi fure mașina.

Ucis cu bestialitate

Tânărul se afla în fața locuinței iubitei sale, când un bărbat înarmat s-a apropiat de mașina lui. Necunoscutul avea intenția de a-i fura automobilul, însă Eddie Hassell a luptat chiar cu propria viață pentru a se apăra. Conform Dailymail.com, cei doi s-au certat timp de câteva minute, însă conflictul a escaladat rapid. Eddie Hassell a fost împușcat în abdomen, iar vinovatul a fugit de la fața locului, lăsându-l să sângereze pe asfalt. Oamenii legii nu au făcut pentru moment nici un arest în urma crimei, iar reprezentanții actorului au declarat pentru TMZ că încă așteaptă informații oficiale. Alte detalii despre moartea șocantă a actorului nu au fost făcute publice și, în prezent nu se știe nici măcar orașul în care se afla.

Eddie Hassel, în vârstă de 30 de ani, s-a născut în Corsicana, Texas. Actorul a dobândit popularitate datorită rolului său din serialul SF, "Surface", difuzat între anii 2005-2006. A avut mai multe roluri episodice între anii 2000 și 2010, iar cel mai cunoscut este "The Kids Are All Right", în anul 2010, cu Julianne Moore și Mark Ruffalo în rolurile principale. Pelicula a fost nominalizată la categoria "cea mai bună imagine", la premiile Oscar din 2011. 

Sursa foto: Instagram

Eddie Hassell a jucat alături de Ashton Kutcher în filmul biografic despre Steve Jobs, din 2013, interpretându-l pe Chris Espinosa, unul dintre primii angajați ai gigantului Apple, în film în vârstă de 16 ani. Tânărul actor a debutat în industria divertismentului la începutul anilor 2000 și a continuat să organizeze concerte TV și filme de-a lungul carierei sale.

Pe lângă actorie, Eddie Hassell iubea skateboardingul, pasiune despre care a vorbit în 2013, într-un interviu pentru revista Elle: "Skateboard-ul înseamnă foarte mult pentru mine și datorită faptului că practic acest sport încă din copilărie am fost distribuit în diverse reclame. Când locuiam în Texas practicam echitația și făceam rodeo, dar când m-am mutat în Los Angeles am început iar să mă dau cu skateboardului. Mi-am făcut propriile cascadorii. Îmi place și surfingul sau wakeboardingul."

Surse articol: DailyMail / Mirror.co.uk / Elle.com

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
O mamă și-a ucis accidental fetița după ce i-a administrat un medicament mult prea puternic
O mamă și-a ucis accidental fetița după ce i-a administrat un medicament mult prea puternic
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.