Doliu la PROTV: unul dintre cei mai iubiți bărbați a murit într-un accident înfiorător

Doliu la PROTV: unul dintre cei mai iubiți bărbați a murit într-un accident înfiorător

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la "Ninja Warrior" a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul s-a stins prematur, la doar 32 de ani, în urma unui accident cumplit de parapantă.

George Mariș, cel mai bun participant din competiție, a murit după un accident de parapantă, petrecut pe Vârful Caraiman. Sportivul era pasionat de escaladă și a câștigat multe premii, fiind foarte apreciat în acest domeniu. George Mariș practica speed flying, dar iată că sportul pe care l-a iubit cel mai mult i-a adus sfârșitul. Speed flying presupune ca sportivii să atingă viteze mari, de până la 100 de kilometri pe oră, cu ajutorul unei parapante mici. Din păcate, brașoveanul a murit pe Vârful Caraiman în timp ce practica acest sport.

Sursa foto: Imgur

În ziua tragediei, George Mariș s-a avântat încrezător și era nerăbdător să simtă din nou fiorii adrenalinei. Vremea era ideală, astfel că sportivul nu a avut nici o urmă de dubiu. Nimeni nu știe exact ce a dus la producerea accidentului, însă cel mai probabil o pală de vânt a închis una dintre aripile parapantei. "Colegii lui ne-au anunţat dimineaţa, în jurul orei 8, că unul din grupul lor a căzut şi nu mai răspunde, nu mai are nicio reacţie, nu mai răspunde la telefon. A căzut pe stâncă, practic câteva sute de metri, nu avea nicio şansă să supravieţuiască.", a declarat un salvamont din Bușteni, conform știrileprotv.ro.

S-a remarcat la "Ninja Warrior"

Deși o prezență foarte discretă, George Mariș a reușit să câștige recunoștința telespectatorilor datorită curajului și ambiției de care a dat dovadă la emisiunea "Ninja Warrior", în urmă cu doi ani. Sportivul a ajuns chiar în finală și a fost desemnat cel mai bun concurent.

Sursa foto: Captură YouTube

"George Maris amenajează trasee de cățărat la diferite săli din țară. Pentru el cățăratul e un motiv bun pentru a cunoaște locuri și oameni noi. Atuul lui în această competiție este o combinație între agilitate si forță.", se arăta în descrierea lui George Mariș, ce preceda participarea lui la emisiunea de la Pro TV.

Sursa video: YouTube

Emisiunea de divertisment sportiv era menită să îi provoace pe concurenți să își testeze limitele fizice și mentale. Iar George Mariș a fost unul dintre cei mai îndrăgiți participanți și a fost deseori aplaudat de public pentru performanțele sale din cadrul showului.

Surse articol: DC News / Viva! / Stirile Pro TV

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Imgur, Captura YouTube

Articolul urmator
Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital
Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital
Test de cuplu: cat de mult va iubiti?
Incepe quiz
Test de cuplu: cat de mult va iubiti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.