Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Doliu peste hotare! Jack Van Impe s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani

Cristina Gherghina

Doliu în lumea televiziunii - unul dintre cei mai cunoscuți predicatori ai sfârșitului lumii și un popular evanghelist, Jack Van Impe, s-a stins din viață, duminică, 19 ianuarie, la vârsta de 88 de ani, la spitalul Royal Oak din Mich. Trecerea sa în neființă a fost anunțată de organizația sa, Jack Van Impe Ministries International, însă cauza morții sale nu a fost făcută încă publică. 

În fiecare săptămână, pentru mai bine de 30 de ani, Jack Van Impe a fost gazda emisiunii „Van Impe Presents”, oferind detalii escatologice (care au legătură cu concepțiile religioase referitoare la soarta omului după moarte, la sfârșitul lumii și al universului) despre evenimentele curente. 

jack van impe

Sursa foto: Imgur

Alături de soția sa, Rexella, Van Impe citea ultimele titluri de știri și explica modul în care acestea erau conectate la profeția despre Antihrist, guvernul mondial și ridicarea la Ceruri a credincioșilor la cea de-a doua venire a Domnului Iisus Hristos pe Pământ, care s-ar putea întampla în orice moment. 

Jack Van Impe s-a născut în anul 1931, în Freeport, Michigan, și este fiul a doi belgieni imigranți. Van Impe s-a căsătorit cu Rexella în 1952. Cuplul a înființat compania Jack Van Impe Crusades Inc. în 1970 și au călătorit împreună, cântând și predicând în 130 de orașe vreme de 10 ani. 

Surse foto: Pinterest, iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!