Dragoș Bucur șochează România cu ultima lui declarație: "Nu mă vaccinez și nu port mască!"

Dragoș Bucur șochează România cu ultima lui declarație: "Nu mă vaccinez și nu port mască!"

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Dragoș Bucur, unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc, a reușit să devină, în timp record, cel mai discutat subiect al momentului. Prezentatorul "Visuri la cheie" a făcut marți seara o declarație mai mult decât neașteptată și controversată, prin intermediul contului său de Facebook: "În cazul in care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască". 

Dragos Bucur cu mainile la piept, fotografie alb negru

Cum era și de așteptat, Internetul a luat foc și reacțiile oamenilor, atât cele pro cât și cele contra, nu au întârziat să apară.

"Să fii inadaptat vremurilor în care trăiești e dreptul tău, dar de ce simți nevoia să te lauzi cu asta?", "Nu inteleg de ce trebuie sa faci propaganda? Mare dezamagire...", "Ești o glumă proasta. Un eșec de om, din toate punctele de vedere. Începând cu măreața ta carieră de actor de can-can.", "Virusul ăsta e mai periculos decât credem și acționează pe mai multe paliere. Pe unii îi îmbolnăvește și le ia respirația, altora le ia mințile. Sănătate și însănătoșire grabnică vă doresc.", "Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine!", "Nu ai fi singura dezamagire... Ma refer la oameni de la care as fi avut pretentii" si "Lasă,Dragos Bucur, că purtăm noi mască. Și ne vaccinăm noi. Cine știe, poate ai vreo boală, ești vulnerabil. Dacă ești imunodeprimat nu se recomandă vaccinarea oricum. Dar nu-ți face griji, o să purtăm noi mască. Ca să putem să mergem iar la cinema și la teatru și să putem evita intenționat toate chestiile în care apari tu" sunt doar o parte din cele peste 1500 de comentarii aparute, peste noapte, la postarea actorului.

 

In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca.

Posted by Dragos Bucur on Tuesday, February 9, 2021

Dragos Bucurenci, cu care, din cauza asemănării evidente de nume, este adesea confundat Dragoș Bucur - sau cel puțin așa susține recent numitul Bucurenci -, a simțit nevoia să reacționeze în mod public la această declarație controversată a aproape-tizului său, în stilul său caracteristic: "Nu m-am supărat niciodată pe cei care m-au confundat cu mai celebrul meu tiz, Dragos Bucur. Nici n-aș fi avut de ce, confuzia era mereu în favoarea mea.
Numai că de azi am o metodă foarte simplă prin care putem fi diferențiați: eu sunt ăla care se vaccinează și care poartă mască.
N-aș fi scris despre această opțiune până la urmă personală a tizului meu, dacă nu m-ar fi amuzat până la lacrimi confuzia bunei mele prietene Toni Dohotariu, care n-a văzut bine autorul mărturisirii, dar s-a repezit să-i răspundă ca și cum aș fi scris-o eu.
Între timp și-a șters comentariul, așa că îl repostez aici pentru că prietenia înseamnă și să râdem bine unii de alții atunci când ne-o iau tastele pe dinainte. De Toni vorbesc, desigur."

Nu m-am supărat niciodată pe cei care m-au confundat cu mai celebrul meu tiz, Dragos Bucur. Nici n-aș fi avut de ce,...

Posted by Dragos Bucurenci on Tuesday, February 9, 2021

Fitilul a fost aprins și lucrurile, mai mult ca sigur, nu se vor opri aici. Nu ne rămâne decât să vă ținem la curent. Că doar e subiectul momentului, nu?

Sursa foto: Facebook Dragos Bucur

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Reacția lui Marian Godină la piesa „Macarena” a scandalizat femeile din România. „Dragi fete, dragi femei, cu cine vă întâlniți voi și mai ales unde?"
Reacția lui Marian Godină la piesa „Macarena” a scandalizat femeile din România. „Dragi fete, dragi femei, cu cine vă întâlniți voi și mai ales unde?"
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.