Ea are 81 de ani, el 24. S-au căsătorit: "Este un soț atât de bun!"

Ea are 81 de ani, el 24. S-au căsătorit: "Este un soț atât de bun!"

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Am auzit adesea de cupluri în care există o diferență remarcabilă de vârstă. ”I-ar putea fi tată!”, asta este replica pe care o spunem de obicei. O femeie foarte tânără, căsătorită cu un bărbat vârstnic - iată o situație care nu ni se pare chiar atât de neobișnuită, mai ales când domnul în cauză are o situație financiară bună. Dar ce spuneți de o nevastă mai în vârstă cu peste jumătate de secol decât soțul ei? Greu de crezut, nu-i așa? Dar iată că se poate, chiar dacă vorbim de un caz cu totul extraordinar.

Un tânăr de 24 de ani, căsătorit cu verișoara sa de 81 de ani

alexander kondratyuk

Sursa Foto: Pinterest  

Oficialii din Ucraina au investigat recent un caz incredibil: Alexander Kondratyuk, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit cu o rudă cu dizabilități, cu 57 de ani mai în vârstă. Tânărul susține că a dezvoltat o afecțiune puternică pentru verișoara sa și neagă cu vehemență că încearcă să scape, de fapt, de îndatoririle sale militare. Armata este obligatorie în Ucraina, dar, în anumite cazuri, cum este cel de față, poate fi evitată.

Astfel, proaspeții miri au adus un certificat de căsătorie și o dovadă a dizabilității soției, suficient ca tânărul să fie scutit de armată. Experții au sugerat că ar putea fi forțat să îndeplinească serviciul militar, dar oficialii au spus că nu este timp suficient și nici dovezi pentru a demonstra că această căsătorie a fost aranjată special pentru ca tânărul să scape de serviciul militar.

Soția este foarte mulțumită de tânărul Alexander

zinaida

Sursa foto: Pinterest 

Nunta a avut loc în satul Baykovka, care se află în apropierea orașului Vinnitsa, în vestul Ucrainei. Întrebată de reporteri despre căsătoria cu un bărbat mult mai tânăr, Zinaida Illarionovna, în vârstă de 81 de ani, a insistat: „El este un soț atât de bun și a avut grijă de mine cu mare atenție”.

e de altă parte, vecinii femeii susțin că tânărul nu a fost văzut niciodată în zonă. „Mult mai probabil să fie vizitată de nepoții și surorile sale decât de presupusul ei soț”, a declarat unul dintre vecini. Femeia locuiește singură, iar unicul semn vizibil al căsătoriei este certificatul pe care Alexander l-a adus cu el mereu la comisia de recrutări. Arătând dovada căsătoriei și certificatul de handicap, i s-a permis de fiecare dată să se întoarcă acasă fără să fie înrolat în armată.

Deși este sceptic în privința acestei căsătorii, comisarul Aleksandr Danilyuk, care se ocupă de recrutare în regiunea Vinnitsa, a confirmat că tânărul are dreptul de a rămâne acasă, pentru că este tutorele unei persoane cu handicap.

Pentru a fi înrolat în armată, este nevoie de un întreg proces

Experții spun că oficialii militari pot găsi martori credibili, printre vecini, pentru a arăta că tânărul nu locuiește cu adevărat în casă și că este vorba despre o căsătorie de fațadă. Avocatul Roman Korchenyuk a spus: „Dacă dovedesc că nu există o căsătorie valabilă și că nu există o gospodărie comună, atunci poate fi chemat să facă serviciul militar”.

Însă oficialii armatei au arătat că nu au niciun interes să investigheze problema, pentru că nu are niciun sens. De vreme ce tânărul nu este jenat de publicitatea care s-a creat în jurul său, este evident că face orice ca să evite armata.

Pe site-urile de socializare au apărut o serie de comentarii critice la adresa bărbatului, dar au existat și persoane care i-au luat apărarea: „Este mai bine să faci mascarada asta, decât să mergi la război și să omori oameni”, scrie un susținător.

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator
O fetiță de 12 ani ar fi fost vândută de mama ei! Reacția dură a Gabrielei Firea: "Este șocant gestul făcut de o familie de români stabilită în Spania"
O fetiță de 12 ani ar fi fost vândută de mama ei! Reacția dură a Gabrielei Firea: "Este șocant gestul făcut de o familie de români stabilită în Spania"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.