Edith Gonzalez a murit, la 54 de ani, răpusă de cancer!

Edith Gonzalez a murit, la 54 de ani, răpusă de cancer!

Redactor Divahair.ro

UPDATE: La aproximativ doi ani după ce Edith Gonzalez a murit, la 54 de ani, din cauza cancerului ovarian diagnosticat în anul 2016, testamentul îndrăgitei actrițe a fost făcut public.

Fratele protagonistei din „Salome”, Víctor Manuel González, a fost cel care a făcut public testamentul, în cadrul unei emisiuni, după ce fusese citit inițial în prezența lui și a lui lui Lorenzo Lazo, soţul acesteia. 

”Moştenitorul universal este nepoata mea. Eu sunt executorul. Totul merge ca uns. A durat puţin mai mult din cauza pandemiei, dar iată-ne aici. Se aşteaptă vârsta majoratului ei, ca să îşi poată exercita drepturile și să își folosească bunurile după cum consideră de cuviinţă. A fost încântată că deja respectăm ultima dorinţa a mamei ei şi aşteaptă să ajungă la vârsta potrivită ca să intre în posesia averii şi să facă ce vrea cu ea”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1)

 

--------------

 

Veste tragică din lumea filmului, venită acum câteva minute. Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.  Actrița de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în august 2016.

Cel care a făcut publică vestea a fost jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul contului său de Twitter: ”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.” Se pare că în momentul morții îndrăgita Edith Gonzalez se afla internată în spital, iar familia a decis, în această dimineață, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

 Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. 

Articolul urmator
"De la moarte la viață". Fiica de doar 5 ani a arhidiaconului Mihail Bucă s-a vindecat de cancer
"De la moarte la viață". Fiica de doar 5 ani a arhidiaconului Mihail Bucă s-a vindecat de cancer
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.