Fost model, ucis în stil mafiot ca să nu depună mărturie?!

Fost model, ucis în stil mafiot ca să nu depună mărturie?!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Imane Fadil, model marocan în vârstă de 34 de ani, care a jucat rol de martor-cheie în mai multe dosare ale celebrului Silvio Berlusconi, fost premier Italian și patron, vreme de 30 de ani, al echipei de fotbal AC Milan, a murit la 1 martie în spitalul în care fusese internată cu o lună în urmă, din cauza unor dureri stomacale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IMANE È MORTA Chiunque abbia seguito il caso Ruby ha imparato a conoscerla, una giovane e coraggiosa donna che non ha voluto arrendersi al ricatto milionario di Berlusconi e ha deciso di testimoniare al processo e raccontare cosa accadeva nelle famose serate di Arcore. E quando ciò non le è bastato, per riacquistare una dignità perduta a causa della superficialità della gente e di un sistema intero mobilitatosi contro di lei, dopo anni di isolamento e di emarginazione, ha deciso di lasciare i suoi ricordi in un libro. Purtroppo però, nessun editore ha voluto pubblicarlo e lei non ha fatto in tempo a trovarne altri perché Imane Fadil, 34 anni, il 1 marzo è morta, forse per avvelenamento da sostanze radioattive, in una clinica milanese dopo un mese di agonia e nel silenzio generale. Attendiamo che sia fatta piena luce su questa vicenda inquietante. CIAO IMANE, IL TUO CORAGGIO NON VERRÀ DIMENTICATO! #Movimento5Stelle #M5S #ImaneFadil

A post shared by Vittoria Baldino (@vittoria_baldino) on

Femeia, despre care se spune că deținea informații vitale despre orgiile sexuale orgranizate de fostul premier Italian a murit în urma otrăvirii cu un amestec de substanțe radioactive. Moartea ei este anchetată ca posibilă crimă.

Imane urma să dea o declarație importantă în una dintre audierile programate în viitorul apropiat, în care trebuia să confirme că Berlusconi a plătit mari recompense în numerar pentru tăcerea femeilor care au lucrat pentru petrecerile sexuale celebre organizate la Villa din Milano. Printre altele, premierul a fost cercetat pentru instigare la prostituție cu minori. Imane Fadil declara, printre altele: "Vreau să spun totul. Nu se limitează la un bărbat puternic care avea fete la dispoziţie. Există mult mai mulţi oameni în această poveste, lucruri mult mai grave".

Ce a avut de zis Berlusconi despre Imane și despre decesul acesteia? "Este trist când o persoană moare. Nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană, nu am vorbit niciodată cu ea. Cred că vorbele sale au fost inventate, sunt absurde".

Articolul urmator
Miss Nepal a făcut istorie la concursul Miss Universe. Este primul model plus size care participă la competiție: „Nu există doar un singur fel de frumusețe.”
Miss Nepal a făcut istorie la concursul Miss Universe. Este primul model plus size care participă la competiție: „Nu există doar un singur fel de frumusețe.”
Ce model de toc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce model de toc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.